U13: A második csapatunk is pályára lépett

Az idei bajnoki szezontól a tehetségközponti korosztályok mellett, az U13-U12 korosztályban második csapatot is működtetünk, melynek célja, hogy a játékoskeret mélysége megfelelő legyen az akadémiai és egyéb átigazolás esetén is.

A csapat a Heves vármegyei U13-as bajnokságban fog szerepelni, aminek köszönhetően folyamatos játékban lesznek, ráadásul a keret összetételét látva folyamatosan idősebbek ellen mérhetik le tudásukat.

A felkészülés jegyében Felsőtárkányban szerepeltek edzőmérkőzésen a keret tagjai.

Fűkő Tibor edző értékelése:
“Először is köszönjük a Felsőtárkány ès Nagy György edző együttműködèsèt ès vendèglátását, A korosztályos “B” csapatunknak legetősège volt kiprobálni magát egy edzőmèrkőzèsen. A 4X20 perces találkozón kiderült számunkra, hogy ha az “A” keretből elmegy akadèmiára nèhány játèkos, akkor bátran lesz hova nyúlni a pótlásukra. Van potenciál ezekben a srácokban is, úgyhogy igyekszünk mindent megtenni ezeknek a gyerekeknek a fejlődèse èrdekèben is. Nekik is lassan elkezdődik a bajnokság, ahol egy èvvel idősebb megyei csapatokkal fognak megmèrkőzni. Lèpcsőfoknak nagyon jó lesz, mèg ha az első nèhány lèpès nehèz is lesz. Hajrá ESE.”

Vélemény, hozzászólás?