NB3: Döntetlen hazai pályán

NB3-as labdarúgó csapatunk a Mátészalkai MTK együttesét látta vendégül. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Ellenfelünk edzőváltáson esett át, ami szakmai stábunk dolgát alaposan megnehezítette a felkészülés tekintetében.

A mérkőzés eleje gyors adok-kapokkal kezdődött, de egyik fél sem talált be a kapuba. A kilencedik percben azonban a vendégek egy szélről belőtt labdát juttattak az egri kapuba és szerezték meg a vezetést.

Csapatunk nem esett össze, öt perccel később Tóth Levente Milán kiváló egyéni alakítás után ballal egyenlített egy 17 méteres átlövéssel. Azonban az első félóra végéhez közelítve a szabolcsiak megirigyelték az egri támadó találatát és hasonló átlövéssel megszerezték a vezetést, amit a bajnoki végéig tartottak. Jónéhány kihagyott helyzetet követően Tóth Levente Milán büntetőből egyenlített, így egy pontot szerzett mindkét együttes.

Támadónk a duplájával már kilenc gólnál jár, amivel vezeti a mesterlövészek tabelláját.

A bajnoki videós összefoglalója IDE kattintva érhető el.

Simon Antal vezetőedző értékelése (heol.hu):
“Meg kell becsülnünk ezt az egy pontot is, főleg úgy, hogy folyamatosan mennünk kellett az eredmény után. Nem kapkodtunk, próbáltuk türelmes játékkal feltörni az ellenfél védelmét. Fontos volt, hogy itthon őrizzük meg a veretleségünket, ez sikerült, ma ennyire futotta.”

Az egriek legközelebb 2024. október 20-án 11:00 órától a Nyíregyháza Spartacus II vendégkeént lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?