NŐI SZEKCIÓ: Regionális válogatott edzésen jártunk

A Magyar Labdarúgó Szövetség keretében immáron hagyományosnak és sikeresnek mondható, a Regionális LU14 válogatott kialakítása, amelyből a legvégén elsősorban az LU15-ös korosztályos, majd később az egyéb korosztályos válogatottak is kikerülhetnek.

A 2024/2025-ös évad első Észak-Keleti válogatójára került ezúttal során, melyet Hatvanban tartottak.

Különböző labdás feladatok, kapura lövések, mérkőzésjáték várt a lányokra. A nagy meleg és az izgalom miatt voltak kapkodások, kisebb hibák, de a hozzáállás kiváló volt.

Az első körre 10 játékosunk kapott meghívást Boncz Mária, Csuhay Dorka, Faraks Sára, Kaszás Jázmin, Kis Dorka, Kovács Linett, Kulcsár Léna, Majoros Hanna, Szabó Bianka, Tanárki-Fülöp Panna személyében. Reméljük minél többen részt vehetnek a következő fordulóban!

Örülönk, hogy a regionális válogatottak kialakításánál a Kiemelt Képzési Központ státusszal rendelkező klubunkra ilyen mértékben támaszkodnak, viszont rendkívül elkeserítő, hogy a későbbi korosztályos válogatott meghívók esetén már nem annyira számít a képzés és a klubban nyújtott remek teljesítmény – azonban bízunk benne, hogy ebben is be fog állni valamilyen jellegű változás.

Vélemény, hozzászólás?