NB3: Ingyenes lesz a következő hazai mérkőzés

Remekül kezdte a bajnokságot megfiatalított NB3-as labdarúgó csapatunk, hiszen 11 fordulót követően az előkelő hatodik pozícióban található.

Az egri játékosokkal rendelkező és egyre eredményesebb keret játéka a nézőszám növekedésével is visszaigazolást nyer. Célunk az, hogy még többen látogassanak ki a soron következő bajnokira és biztassák csapatunkat!

A csapat hétvégén Nyíregyházára látogat, azonban azt követően a bajnokságot magabiztosan vezető DEAC érkezik a Szentmarjay Stadionba. A debreceniek jelenleg négy ponttal vezetik a tabellát, így bármilyen eredményt is érjenek el az előttünk álló fordulóban – bizonyosan listavezetőként érkeznek hozzánk.

Nehezítsük meg dolgukat!!! Legyünk minél többen és szurkolással okozzunk meglepetést, egyúttal stabilizáljuk Simon Antal csapatának helyét az élmezőnyben!

Ehhez mindenkire szükség van, ezért a bajnokira a belépés díjtalan lesz!

A mérkőzésre 2024. október 27-én vasárnap 13:00 órától kerül sor Egerben! Mindenkit várunk!

A közösségi médiában esemény hoztunk létre, kérlek jelezzétek ott is részvételi szándékotokat! Reméljük minél többen jelzitek azt, hogy jelen lesztek – így mi is gondolkodhatunk meglepetésben Nektek!

Az egész napot az ESE-vel töltheti mindenki, hiszen a férfi felnőtt csapat mérkőzése után, a női futsal NB1-es csapatunk is pályára lép (Tiszafüred a helyszín, ellenfél az Újpest lesz)!

Gyertek ki és töltsetek velünk egy napot!

A közösségi média esemény felülete IDE kattintva érhető el.

Vélemény, hozzászólás?