Nagyon nehéz dolga lesz Montvai és Pápai csapatának

Igaz a felnőtteknél még nem kezdődik a bajnokság, az utánpótlás csapataink közül kettő is bemutatkozik a tavaszi idényben, méghozzá hazai pályán. Az ifjúsági csapat és a Pápai Zoli vezette U17-esek is nagyon kemény feladat előtt állnak, így el kell majd a biztatás szombaton a srácoknak. Ezért arra kérek mindenkit aki csak teheti látogasson ki, támogassa a fiatalokat jelenlétével.

 

2017.02.25 – 10:00 – Eger, Eger Felsővárosi Sporttelep

U-19 III. osztály Közép B

Eger SE  – Budai FC-Tabán Spartacus

Játékvezető: Szigetvári Zsolt ( Harnos Csaba, Tamasi Sándor)

Az U-19 együttes kezdi majd a sort. Ők a holnapi napon, tehát Szombaton 10.00-ás kezdettel a Budai FC-Tabán Spartacus ellen lépnek pályára. Az ellenfélről elég annyit mondani, hogy vezetik a bajnokságot, 14 mérkőzésen pedig 11 alkalommal nem találtak legyőzőre.  Az őszi első fordulóban a budapestiek 5-1 arányban verték meg a mieinket. Montvai Tibor alakulata jelenleg 12. a táblázaton, de biztosak vagyunk benne, hogy a bajnokság végére feljebb kúsznak majd a srácok.

 

2017.02.25 – 12:00  Eger, Eger Felsővárosi Sporttelep

U-17 III. osztály Közép B

Eger SE  – Budai FC-Tabán Spartacus

Játékvezető:  Harnos Csaba ( Szigetvári Zsolt, Tamasi Sándor)

Pápai Zoltán csapatának sem lesz sajnos könnyebb feladata a bemutatkozáson, hiszen a Tabán ebben a korosztályban is remekel. Igaz ők csak másodikok a táblázaton, de több pontot szereztek mint az ifjúsági csapatuk. Ugyanúgy 11 mérkőzést nyertek, de nekik egy döntetlenük is van mellette. Ősszel egy nagyon kiélezett meccsen a mieink már 2-0 arányban is mentek, innen sikerült fordítani a budapestieknek.  Nagyon reméljük ez nem fog most előfordulni és győzelemmel kezdik a srácok a tavaszt.

Ha tetszik cikkünk, netán szereted az egri labdarúgást és netán napi szinten friss hírekre vagy kíváncsi akkor lájkold facebook oldalunkat a linkre kattintva.

 

 

Vélemény, hozzászólás?