Montvai és Pápai csapata is vereséggel kezdett

2017.02.25 – 10:00 – Eger, Eger Felsővárosi Sporttelep

U-19 III. osztály Közép B

Eger SE  – Budai FC-Tabán Spartacus 0-4 (0-2)

Játékvezető: Szigetvári Zsolt ( Harnos Csaba, Tamasi Sándor)

Eger: Sulya Dominik – Török Csobán, Zaja Máté, Cseh Dávid – Vidó Martin, Nagy Bence János, Csuhay Márk, Molnár András, Köböl Márk – Fehér Zalán, Báder Szilárd. Csere: Csorba Róbert, Gyetvai Marcell

Vezetőedző: Montvai Tibor

Egri gólszerzők: –

Sajnos az egész első félidőre rányomta a bélyegét, hogy az ellenfél már a második percben megszerezte a vezetést. Ezt követően Montvai Tibor alakulata, nem találta a ritmust. A vendégek irányítottak, míg a mieink csak nyomozták a labdát. Így nem volt meglepő, hogy a Tabán megduplázta az előnyét. Ezt követően magukra találtak Báderék és helyzetet is alakítottak ki, de gólt szerezni nem sikerült.

Sajnos a játék képe a második félidőben sem változott. Ebben a játékrészben is hamar szerzett két gólt a budapesti vendégcsapat, amivel végleg eldöntötte a találkozót. A mieink hajtottak, küzdöttek becsülettel, de sajnos a szépítésre sem futotta.

 

Montvai Tibor: A bajnokaspiráns ellen most csak ennyire futotta, egy pici hiányérzetem viszont van, amit el is mondtam a srácoknak, úgy éreztem, hogy olcsón adtuk a bőrünket. Jó pár játékosom, a tudásának csak töredékét adta, nem tudom mi lehet ennek az oka. Összességében az ellenfél jobb volt, de voltak a meccsben olyan fordulópontok, gondolok itt a pontrúgásokra, ahol szorosabbá tehettük volna ezt a mérkőzést. Bízom abban, hogy a folytatás sokkal jobb lesz.

 

 

 

2017.02.25 – 12:00  Eger, Eger Felsővárosi Sporttelep

U-17 III. osztály Közép B

Eger SE  – Budai FC-Tabán Spartacus 0-5 (0-1)

Játékvezető:  Harnos Csaba ( Szigetvári Zsolt, Tamasi Sándor)

Eger: Kelemen Kristóf – Simon Dominik,Csillag András, Molnár Bálint, Eged Armand – Kovács Máté, Madarász Zsolt, Révész András, Bocsi Bence – Fónagy Marcell, Farkas Krisztián . Csere: Ardai Ádám, Vona Csaba, Ladányi Bálint Zakar Patrik

Vezetőedző: Pápai Zoltán

Egri gólszerzők: –

Hasonlóan az ifjúsági mérkőzéshez, a vendég budapestiek léptek fel támadólag az első félidőben. De ez a találkozó már sokkal kiegyenlítettebb volt mint az U19-esek meccse. A Tabán a 17. percben szerzett vezetést és ezt követően sem tett le arról, hogy támadjon. A mieinknek egy nagy helyzete volt de sajnos azt nem tudtuk értékesíteni. Vendég oldalon is volt lehetőség, de kapusunk több ízben is hatalmasat védett, így az első játékrészben egy góllal mentek a vendégek.

Sajnos a második félidő már rosszul alakult. Az első percben a vendégek megduplázták az előnyüket, majd az egyre jobban elfáradó egriek ellen sorra alakították ki a helyzeteket, főleg a mi hibáinkból. A vége az lett, hogy magabiztos győzelmet arattak.

Pápai Zoltán: A mai nap teljesen megérdemelt vendég győzelem született. Sajnos csak az első félidőben tudtunk partiban lenni velük,  Kiválóan védő kapusunknak köszönhetően , sajnos a második félidőben már ő sem tudta a lelket a csapattársakban tartani, így mind fizikálisan, mind koncentráció hiányában teljesen szétesett a játékunk. Kapkodtunk, idegesek lettünk. Ez visszavezethető az edzéslátogatottságra, erőnléti problémákra. Sok mindenen kell még javítanunk az elkövetkezendőkben.

Vélemény, hozzászólás?