ESE II.: Lázár és Horváth is nagyon bizakodó a tavaszt illetően

 

A hétvégén az ESE II. is megkezdi szereplését a bajnokságban. Szabó Béla együttese a Detket fogadja. De ami nagyon fontos, szombaton nem 12.30-kor hanem 12.00-kor kezdődik majd a találkozó. Egyeztetve a detkiekkel és a szövetséggel klubunk úgy döntött, hogy az első csapat mérkőzése miatt, kicsit korábbra hozzuk a találkozót.  Természetesen második együttesünk is túl van a felkészülésen és már nagyon várják a rajtot. Erről a csapat két játékosával Lázár Leventével és Horváth Krisztiánnal beszélgettünk.

 

A felkészülésünk úgy érzem jól sikerült. Már január elején elkezdtük a tréninget a tavaszi szezonra. Az edzések futó részét labdával végeztük, amelynek köszönhetően az ilyen jellegű feladatok is sokkal élvezhetőbbek voltak. A csapat csak erősödött az őszi szezonhoz képest, hiszen több új játékossal bővült a keret, akik erősítést jelentenek minden szempontból. A beilleszkedésük zökkenőmentes volt a családias közegbe – kezdte beszámolóját Lázár.

 

Az edzések látogatottsága úgy gondolom kielégítőnek mondható, sok mindent tudtunk gyakorolni a felkészülés alatt, melyhez nagy segítséget nyújtott az időjárástól függetlenül rendelkezésünkre álló műfüves pálya.
A felkészülési mérkőzésink is jól sikerültek, amelyeken mindenki megkapta a szükséges terhelést és több taktikai elemet is ki tudtunk próbálni az eltérő erősségű és játékstílusú csapatokkal szemben. Összességében bizakodóak lehetünk a tavasz szezon tekintetében és úgy gondolom, hogy már mindannyian nagyon várjuk a hétvégi rajtot,ahol természetesen csak a győzelemmel lehetünk elégedettek. Hajrá ESE – zárta szavait a fiatal játékos.

Természetesen Horváth Krisztián is igazán bizakodó a rajtot és a tavaszt illetően. 

Igazán várjuk már,hogy tét meccsen is pályára léphessünk. Ennyi idősen igazán elmondhatom,ahogy a filmben is,hogy ” ha kicsi a tét a kedvem sötét…”! Komolyra fordítva a csapat felkészült,mindenki várja a rajtot. A céljaink nem változtak: jó foci, jó társaság,jó eredmény! Hisszük,hogy ezek a dolgok egymással összefüggnek és erősítik egymást! Örülünk,boldogok vagyunk és köszönjük,hogy itt játszhatunk!

Vélemény, hozzászólás?