Szurkolói Ankét hamarosan! Minden egy helyen amit egy ESE szimpatizánsnak tudni kell!

Ti szurkolók is nagyon kelletek a sikerhez!!

Mint azt észre vehettétek, az ESE vezetősége az utóbbi hetekben azon dolgozott, hogy mindent amit egy klub megadhat szurkolóinak, azt meg is adja. Tudjuk rengeteg munka van még vele, de mi azt valljuk, hogy a szurkoló a legfontosabb.

Első lépésként beindítottuk hivatalos facebook oldalunkat és honlapunkat, ahol minden információt megadunk a mérkőzések előkészületeivel kapcsolatban. A honlap egy hét alatt is hatalmasat fejlődött, minden nap friss cikkekkel jelentkezünk, beharangozókat és teljesen új dologgal is, hogy régi játékosokkal beszélgetünk. Elkészültek szurkolói bérleteink is amivel kedvezményesen lehet majd megtekinteni a találkozókat, ezeket a Nagyréde elleni meccs előtt már meg is lehet vásárolni. Egyre inkább fejlődik marketing tevékenységünk is, vannak szurkolói tárgyaink, amit ugyancsak a Nagyréde elleni szombati meccs előtt és közben lehet majd megvásárolni, de itt nem állunk meg, hiszen további ajándéktárgyak készítése is folyamatban van.

A hétvégi bajnoki mérkőzésen egy kis meglepetéssel is készülünk. Igaz még nem programfüzet formájában, de találkozhattok és kaphattok olyan szórólapokat amiken a hazai mérkőzéseink időpontjai megjelennek.

Íme ebből egy kis ízelítő:

De ami még fontosabb, hogy már több ultrával és szurkolóval, egri focit szeretővel beszélgettem, hogy hamarosan szurkolói ankétot tartunk, ami egy kis főzéssel lesz egybekötve., ahol játékosok is megjelennek. Itt kötetlenül lehet majd beszélgetni, mi több segítséget is várunk, azzal kapcsolatban, hogy mivel lehetne még jobbá tenni szurkolóink kényelmét, mindennapjait. Javaslatokat várunk, amit átbeszélve meg is szeretnénk valósítani. A szurkolói ankét időpontját sem mi határozzuk meg, hanem arra kértem illetve kérem a szimpatizánsokat, hogy a Nagyréde elleni mérkőzés előtt vagy után keressenek meg és beszéljük meg mely időpont lenne a legalkalmasabb nekik.

 

Most pedig néhány fontos információ összegezve ami megjelent honlapunkon.

 

Igen! Megérkeztek az ajándéktárgyak! Szerezz be te is magadnak párat!

Fontos!!!! Itt vannak a jegy és bérletárak tavaszra!!!

Az Eger 6 mérkőzés játszik a tavasszal hazai pályán. A jegyárak nem változtak az őszhöz képest. Felnőtteknek 400 forint a belépő, 14 év alatt pedig ingyenes a meccsek megtekintése.

Ami fontos a 6 találkozóra bérletet is vehetnek szurkolóink. A bérlet ára 2000 forint.

Talán ami még fontosabb

Az Eger SE együttese mind a hat tavaszi mérkőzését az Északi Sporttelepen játssza le, hiszen a tavasszal még nem vehetjük birtokba a Szentmarjay Tibor Városi Stadiont.

Bármi kérdésetek van, természetesen minket megtaláltok. Üdvözlettel: Hegedűs Zsolt

Mert mi értetek is dolgozunk, mert tudjátok nélkületek nem sikerülhetnek az álmaink! Hajrá ESE!

Vélemény, hozzászólás?