Idén is bravúrt érne el a Besenyőtelek ellenünk

Fotó: Dobos Eszter

Jól kezdte a tavaszi szezont a Besenyőtelek gárdája, hiszen a Pétervásárát verték az első fordulóban: Urbán Petiék folytatnák sorozatukat és meglepetésre készülnek együttesünk ellen. Csak úgy mint az előző szezonban.
A téli felkészülésünket felemásra értékelném! A pozitívum, hogy jól tudtunk erősíteni, hiszen két minőségi játékossal bővült a keretünk, akik sokat adhatnak a csapatnak. Szerencsére a távozó oldalon nem tudok nevet említeni, a csapat egyben maradt! A negatívum, hogy a felkészülési időszakban sűrű vendég volt nálunk a sérülés, és emiatt keveset tudott teljes kerettel készülni a csapat! Ennek ellenére optimistán várjuk a tavaszt, és feltett szándékunk előre lépni a tabellán – mondta el honlapunknak Urbán Péter a csapat egyik legjobbja. 
Az Eger ellen úgy készülünk, hogy tudjuk, nem mi fogjuk dominálni a mérkőzést! Próbálunk egy biztos védekezés után, az erősségeinket kihasználva, meglepni az ellenfelet. Nem mi leszünk az esélyesek, de nem is fogunk feltartott kézzel pályára lépni. Tavaly sikerült hazai pályán megfogni az Eger, idén is bízunk a bravúrban -zárta szavait Urbán.

Vélemény, hozzászólás?