Montvai csemegét ígér, Sebe Márk kiemelte nem veszíthetünk pontot

Fotó: Gyenes Attila

A csapat már gőzerővel készül a hétvégi Besenyőtelek elleni találkozóra. Az már látszik a fiúkon, hogy nagyon várják az összecsapást.

Sebe Márkot megkértük, hogy röviden értékelje a Nagyréde elleni sikert.

Az előző meccsről csak annyit szeretnék mondani, mivel már sokan kivesézték, nem megbántva az ellenfelet, de egy nagyon sima meccs volt, mivel már az elején megszereztük a vezetést, és futószalagon jött a többi gól is. Ez egyrészt megmutatja hogy a csapatunk jó úton jár, de másrészt nem volt igazi megmérettetés.

Természetesen már a következő mérkőzésre is kitért a fiatal játékos.

A következő mérkőzés idegenben Besenyőteleken lesz, úgy gondolom hogy egy teljesen más mérkőzésnek ígérkezik, mivel rutinos jó képességű játékosokból álló csapat, nem elfeledve hogy ők játszanak majd hazai pályán. Végig koncentráltan kell játszani, esélyt sem adni arra, hogy a hazai csapat pontot, vagy pontokat szerezhessen. Céljaink eléréséhez sehol nem veszíthetünk pontot, és ennek tudatában maximális felkészültséggel utazunk majd Besenyőtelekre.

Montvai Tibor együttesünk csapatkapitánya is kitért a hétvégére, ő igazi csemegét ígért.

A Nagyréde elleni meccs egész jól sikerült. Az első félidőben szinte valamennyi helyzetünket gólra váltottuk.Fontos volt ,hogy nem becsültük le őket de a meccsen kijött az ,hogy mindkét csapat céljai eltérőek – kezdte értékelését Montvai Tibor.  Le is zárnám ezt a találkozót mert a következő összecsapás minden szinten más lesz! Kemény csatára van kilátás Besenyőn ahol tavaly kikaptunk ,most viszont nem lehet más a célunk csak a győzelem. Legfőbb riválisunk pedig Hevesre látogat szóval a hétvége igazi csemegét ígér – zárta szavait csapatkapitányunk. 

Vélemény, hozzászólás?