Sajnos egyik csapatunk sem bírt a Sajóvölgyével

Vasárnapra két mérkőzés maradt utánpótlás együtteseink számára. Az U15-ös és az U14-es együttes is Borsod megyében szerepelt és a listavezető Sajóvölgye ellen mérkőzött meg. Sajnos csapatainknak nem sikerült a bravúr. Lengyel Lajos együttese még a vezetést is megszerezte riválisa ellen. De sajnos ellenfelünk fordított.

 

NBII, Észak U15

Sajóvölgye Fociusli – Eger SE 7-1 (4-0)

Gólszerzőnk: Halász Dominik

Eger: Hliva M. – Sugár P., Gáspár M., Juhász B., Lakatos P. – Terjék B., Halász D. – Kiss-Szemán P., Trenka D. , Nagy M., Varga Sz.(Kiss M.)

Székely Károly:  Az eredmény meg a játék hűen tükrözi mennyit tudunk és akarunk edzeni a héten. nehezen viseljük hogy négy ember az alapcsapatból nincs itt és az ilyen szintű ellenfél ellen ez ennyire elegendő. Tudomásul kell venni, hogy nem csak edzésre kell járni, hanem mentálisan is erősnek kell lenni, ha valaki eredményt akar elérni. Ettől függetlenül , sajnos saját figyelmetlenségüknek köszönhetően rengeteg elkerülhető gólt kaptunk. A félidőben szerkezetet váltottunk aminek köszönhetően a játékunk valamelyest feljavult, de sajnos a sok egyénieskedés miatt ekkor is elakadtak akcióink.

 

NBII, Észak U14

Sajóvölgye Fociusli – Eger SE 3-1 (1-1)

Gólszerzőnk: Bóta Máté

Eger: Császár D. – Bóta M., Simon P., Molnár B., Pataki Á. (Fajcsák L.) – Budai Z., Gulyás B., Bozó K., Lates A. – Terjék D., Hammer B.

Lengyel Lajos: A hazai nagyméretű “zakó” után (1-15) óvatosan 5 védővel kezdtünk erős szél támogatásával.  Zárt védekezés mellett egy előrevágott labdára Bóta indult, és csak szabálytalanul tudták szerelni a 16-oson belül. A megítélt  büntetőt a sértett vágta a kapuba a 14. percben. A biztató kezdet után folyamatos védekezésre szorultunk és csak háromszor tudtak meglepni minket. A csapat újra jól küzdött, de a jobb csapat nyert.

Jók: Császár,Gulyás, Bozó,Bóta.

Vélemény, hozzászólás?