Nyilas Laciék otthagytak Kömlőn 2 pontot

Sajnos nem sikerült a győzelem az Eger SE csapatának Kömlőn. Igaz az ellenfél egy nagyon masszív kis gárda volt. Ezek ellenére is nyerhettek volna a srácok.

Kömlő-Eger SE II. 1-1 (1-1)

Gólszerzőnk: Lázár Levente

Eger: Korsós I. – Sós D., Vedovato T., Lehóczky Zs., Nagylaki D. – Farkas Zs., Huszár L.,Lázár L., Horváth P.(Szabó B.),  – Petrik L., Nyilas L.

 

Nyilas László: A mérkőzést jól indítottuk, gyorsan sikerült megszerezni a vezetést. Aztán egy szerencsétlen mozdulattal, öngóllal be is állítottuk a végeredményt. Rúgtunk két gólt mégis 1:1 lett az eredmény. Helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólra váltani, nem voltunk elég határozottak. Lehetne beszélni a játékvezetői hármas tevékenységéről is, de nem érdemes. Mintha nem is egy mérkőzésen lettünk volna, több esetben is néma maradt a síp a szabálytalanságot követően. Az eredménnyel nem lehetünk elégedettek, Kömlőn hagytunk két pontot, ami a végelszámolásnál hiányozhat még. Kitűzött céljaink eléréséhez vissza kell nyernünk az edző mérkőzéseken mutatott formánkhoz.

Petrik László: Vezetésünkig minden rendben volt, aztán sajnos összehoztunk egy öngólt, ami után már nem igazán tudtuk a nagy szélben és a kissé dadogós pályán játszani a játékunkat, amiben természetesen nagy szerepe volt a jól küzdő hazai csapatnak. Küzdöttünk, de ez ma kevés volt.

 

További eredmények: 

Tarnaméra – Tiszanána 3-0

Detk-Egerszólát 2-2

Bélapátfalva-Mátraderecske 5-1

Kisköre-Szihalom 6-0

Vélemény, hozzászólás?