Mi van veled Romesz? – Pályafutásom egyik legszebb időszakát töltöttem Egerben

Fotó: Zagyi Tibor

Mint sok Eger játékosnak, neked is egy közeli település volt a következő állomáshely!

Romhányi Tamás: Mikor eljöttem Egerből akkor Tárkányba vezetett az utam. Szép két évet töltöttem ott el és egy bajnoki címet is ünnepelhettem a csapattal.

Utána viszont volt egy rövid idő mikor nem nagyon lehetett veled illetve neveddel találkozni.

Romhányi Tamás: Utána a párommal Ausztriában dolgoztunk és akkor úgy gondoltam, hogy abba hagyom a labdarúgást.

Mégsem így történt, sokak örömére.

Romhányi Tamás: Miután hazajöttünk egybe keltünk és ebben az időszakban kerültem a Stc-hez, ahol most is játszom. Kezdetben erőnléti edzőként segítettem a csapatot, de hiányzott a foci így újra csatasorba álltam.

Szoktál néha gondolni az egri évekre. Igen jó kis társaság volt akkor mikor itt játszottál.

Romhányi Tamás: Mindig szép emlékek jutnak az eszembe, hogy ha az egri kalandomra gondolok. Pályafutásom egyik legszebb időszakát töltöttem a hevesi megyeszékhelyen. Remek embereket ismertem meg a városban, kiváló labdarúgókkal játszhattam együtt és számos barátot szereztem. Szép sikereket értünk el egy NB3 és egy NB2-es bajnoki címet is ünnepelhettünk a csapattal ráadásul ezt két éven belül.

Mennyire követed figyelemmel az egri klub életét mostanság?

Romhányi Tamás: Most is figyelemmel kísérem a csapatot. Jó játékosok alkotják, ideális egyveleget alkotnak a fiatal titánok és a rutinos öreg rókák. Jó kezekben van a klub, biztos háttér és remek feltételek mellett tudnak készülni a játékosok. Minden esélyük meg van a bajnoki címre. Szurkok nekik, hogy sikerüljön feljutni a 3. vonalba.

Vélemény, hozzászólás?