Egy második hely és egy gólkirályi cím az I. Kemping Kupa mérlege

A 2008-as korosztályunknak ismét egy erős tornán kellet ma részt vennie, ahol egy igen előkelő helyet sikerült megszerezniük a Szakál-Fűkő edzőpáros fiainak. Az Eger Kemping Kupasorozat első állomásának csapata színvonalas mérkőzéseket játszottak. A mieink végül egy hajszálnyival lemaradva a DVTK mögött a második helyen végeztek. Ami igazán örömteli emellett, hogy a gólkirály Kis Attila lett.

U9 Kemping Kupa, eredmények:
ESE 3-1 SBTC
ESE 0-1 DVTK
ESE 2-1 B.Volán
ESE 4-2 FC Hatvan
ESE 2-0 Ikarus

A torna végeredménye:
1.) DVTK 13 pont 2.) ESE 12 pont 3.) Ikarus 7 pont

A csapat tagjai:  Sass Dominik, László Soma, Kis Attila, Meggyesfalvi Balázs, Papp Kelemen,  Nagy Dusán, Jakab Levente, Győrfi Dominik és Török Ádám

Különdíjasok:
Legjobb egri játékos: Papp Kelemen

Gólkirály: Kis Attila

Szakál Csaba értékelése: Kellemes tavaszi időjárásban, nagyon korrekt szervezés mellett, zajlott le az I. Kemping Kupa. Csapatunk második helyezést ért el, a résztvevő hat csapat közül. A mai nap folyamán a mérkőzéseken nem mutatták a fiúk a valódi énjüket. Ami viszont teljes mértékben mellettük szól, hogy még ennek ellenére is ezüstérmet szereztek. Négy győzelem mellett, egy vereséget jegyezhettünk, ez utóbbit a DVTK csapata ellen szenvedtük el, egy ki – ki meccsen, utolsó percekben kapott góllal. Ami viszont nagyon negatívum volt számunkra, az a szülők viselkedése a pálya mellett , Nem megbántva senkit, de nagyon sok csapatnál elférne egy “mentáltréner”..

Vélemény, hozzászólás?