Sipos szerint megérdemeltek volna egy pontot, Hegedűs gratulál az Egernek

Tiszlavicz Luca

Szombaton Pétervásárára utazott együttesünk és egy nagyon brusztos és birkózós mérkőzésen sikerült behúznunk a három pontot. Abban a mi részünkről Lakatos Béla és Gresó Matyi is egyet értett, hogy nagyon rossz pályán kellett megmérkőznünk, ami egyáltalán nem segítette a szép játékot, de a legfontosabb a három pont begyűjtése volt.

Az ellenfél részéről Sipos Lajos és Hegedűs Richárd is nyilatkozott.

 

Sipos Lajos: Az első félidőben az előre játékban visszafogottak voltunk, és egyéni hibából gólt kaptunk. A másodikban viszont formás támadásokat vezettünk, és kapufát is rúgtunk. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy a bajnokaspiráns csapat az időhúzást is bevetette ellenünk. Érzésem szerint a mérkőzés összképe alapján egy pontra rászolgáltunk volna. A nagy gólarányú vereségünket megjósolóknak, most fricskát mutattunk. Hajrá Péterke!

 

Hegedűs Richárd:   Egy rossz talajú pályán,egy nagyon erős,masszív csapattal találkoztunk. Az első félidőben jobbak voltak az tény!!! Sikerült is megszerezniük az előnyt egy les góllal!! Viszont,a második félidőben kezdtünk egyre jobban dominálni,sajnos a kevés helyzeteinket,nem tudtuk kihasználni! Ebben javulnunk kell!!! Megjegyezném…..hogy a játékvezető nem állt a helyzet magaslatán,és az egész mérkőzés folyamán meg volt szeppenve! Gratulálok a csapatomnak,és sok sikert az Egernek!

 

Vélemény, hozzászólás?