Két vereség ma Mezőkövesden

U17, NBIII – Észak:

Teljesen egyenrangú ellenfele volt a Pápai csapat ellenfelének. A meccs első félidőben a hatalmas szél végig ellenfelünket támogatta. A második játékrészben mindent megtettünk az egyenlítésért, de ellenfelünk a 90. percben lekontrázott minket és sajnos bevitte a végső döfést. A játék képe alapján az egy pontra rászolgáltunk volna.

Mezőkövesd – Eger SE 3-1 (2-1)

Gólszerzőnk:Kovács Máté

Eger: Ardai Ádám – Simon Dominik, Csillag András(Madarász Zsolt), Fónagy Marcell (Bocsi Bence)- Zakar Patrik, Katrinák Zétény, Kovács Máté, Gyetvai Marcell(Farkas Krisztián), Eged Armand – Molnár Bálint(Ladányi Bálin),  Vona Csaba(Révész András)

Pápai Zoltán: Szomszédvári rangadón mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai csapatnak.  Igazából csak az orkánerejű szél az ami az ő hajójukat győzelemre vezette.

 

U19, NBIII – Észak:

Sajnos a jobbik együttes nyert, ennek ellenére sokáig jól tartotta magunkat csapatunk. Helyzeteink is voltak, de azok rendre kimaradtak. Az első félidő végén kapott találat sajnos eldöntötte a sorsunkat. A második félidőben is megvoltak a lehetőségek, talán ha azok bemennek akkor szorosabb lehetett volna, de a mai napon a jobbik csapat győzött, megérdemelten.

Mezőkövesd – Eger SE 6-0 (2-0)

Eger: Sulya Dominik – Nagy Bence(Berencsi Máté), Török Csobán, Cseh Dávid – Csuhay Márk, Vidó martin, Fehér János, Borosi Kristóf, Molnár András – Zaja Máté, Vezekényi Márk(Báder Szilárd)

Montvai Tibor: A Mezőkövesd jobb csapat ezt el kell ismerni,viszont ha az első félidőben gólt szereztünk volna a lehetőségeinkből akkor talán szorosabb meccset játszottunk volna.

Vélemény, hozzászólás?