Egy hatalmas gyereksereg lepte el ma az Északi Sporttelepet

Fotó: Gyenes Attila

Aki ma kilátogatott az Északi Sporttelepre, az több száz gyerekkel találkozhatott. Olyan kis focistapalántákkal, akik mosolyukkal és nem utolsó sorban játéktudásukkal a mi arcunkra is örömet csaltak. Fantasztikus volt látni az elszánt arcokat, a küzdeni akarást és azt az örömöt amit jelent számukra ez a sportág. Illetve nagyon jó volt látni, hogy klubunk edzői mindent megtettek azért, hogy hibátlanul záródjon az Alközponti Bozsik Torna, A Kiemelt Bozsik Torna valamint a Kölyökliga két korosztálya. Megyénk legerősebb csapatai mellett olyan együtteseket láthattunk vendégül mint a DVTK, a Sajóvölgye, a Szolnok, a Vasas, a Sátorlajaújhely,, a Mezőkövesd a Salgótarján vagy éppen a Gödöllő. mi talán még örömtelibb, hogy tisztességesen helyt álltak a srácok.

 

Alközponti Bozsik

A délelőtti programban szerepelt az Alközponti Bozsik, ahol csapatunk két mesterét Fűkő Pétert aki az U11-es korosztállyal szerepelt és Dóczi Istvánt aki az U13-okkal volt jelen, kértük meg arra, hogy pár mondatban meséljen a mai napról.

 

Dóczi István: A mai Bozsik alközponti tornát egy győzelemmel egy döntetlennel és két vereséggel zártuk. A fiúk kitettek magukért, sajnos a sok hiányzó rányomta bélyegét az egész tornára. Bízom benne, hogy két hét múlva teljes kerettel épségben és egészségben tudunk majd szerepelni.

Fűkő Péter:A 2006- os korosztályt neveztük a Tavaszi szezonba ebbe a programba. Rendkívül nagy a helyzetkihasználással a problémán k ezért itt ezt jobban tudjuk gyakorolni. Szimpatikus ellenfelekkel találkoztunk természetesen az eredmény nem lényeges csak a fejlődés mértéke. Akad még csiszolni való, de megvoltunk elégedve a fiúk teljesítményével.

Kölyökliga:

Ugyancsak a délelőtti programban szerepeltek a kisebbek, akiknek bitang kemény feladatuk volt, hiszen az U9-es és U8-as korosztályban is a felsőházba jutottak a Kölyökligában, ahol az ország legjobbjai voltak jelen. Mindkét gárda megmérkőzött a Vasassal, a Szolnokkal és azzal a Gödöllővel akik évek óta remek utánpótlással rendelkeznek. A nagyobbak hihetetlen kreatívak voltak, szebbnél szebb gólokat szereztek, hajtottak becsülettel és több szép győzelem került a nevük mellé. A kisebbekre sem lehet panasz, hisz több 2010-essel a soraikban is jó mérkőzéseket játszottak. A Vasas gárdáját meg is verték. Az látszott, hogy a végére elfáradtak. Az biztos, hogy gy szavunk se lehet rájuk. Öröm volt látni a boldogságot az arcukon.

Fotó: Gyenes Attila

U13 – Kiemelt Bozsik

Eger SE – Sátoraljaújhely 4-0

Eger SE  – Mezőkövesd 1-2

Eger SE – Salgótarján 1-0

Eger SE –  Plútó 0-2

Eger SE – Diósgyőr 0-2

Bóta Balázs:  Soha ne legyen rosszabb, lehet hogy a hazai pálya tette őket ennyire bátorrá, de nagyon ügyesek voltak srácok. Amiket gyakoroltunk, azt visszaláttuk, ami nagy öröm számomra. Viszonylag komplettek is voltunk. Nagyon jó egyéni teljesítmények, Rácz Dominik, Bozó Kornél és a két kapus, de mindenki odatette magát. Sajnos a végére kicsit elfáradtunk.

 

U11 – Kiemelt Bozsik

 

Ese- Sátoraljaújhely 1:0

Ese- Mezőkövesd 1:1

Ese- Sbtc 2:1

Ese- Dvtk 1:2

Ese- Sajóvölgye Focisuli 1:1

 

Fűkő Péter: Az 1 évvel fiatalabb U-10- es korosztálynak tartjuk megfelelő szintnek ezt a csoportot. Tegnap Újpesten fociztak estig ma pedig újabb feladat” gyakorlási fázis” várt rájuk. Eredmény itt sem lényeg , de a játék képével elégedettek lehetünk, természetesen a hibákból tanulni kell , itt tudunk felállási formákat gyakorolni és feladatköröket cserélni a fiúk közt.

Nagyon szép nap volt. Mert mindenki azt csinálhatta amit szeret. Köszönjük az ellenfeleknek, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel, az edzőknek és a játékosoknak azt, hogy végig remekül küzdöttek és sportszerűek voltak. A Szülőknek a biztatást. Köszönjük Domoszlai Jánosnak és a játékvezető tanulóknak, hogy végig partnerek voltak és eljöttek segíteni a gyerekeknek.  Nem utolsó sorban pedig nagy köszönet a mi edzőinknek Karcsi Bácsi vezetésével, hiszen remek volt a szervezés.
Fotó: Gyenes Attila

 

Vélemény, hozzászólás?