Gresó, Dóczi és Dorkó is egyet ért, hihetetlen fontos két hét következik

Az elmúlt hétvégén fiaink pihenhettek egy kicsit, hiszen szabadnaposak voltunk a bajnokságba, mi három játékosunkkal is beszéltünk és mind egyet értenek abban, hogy jól jött mindenki számára ez a kis pihenés, így feltöltődve vághatunk neki talán szezonunk legfontosabb két hetének, hiszen vár ránk hétvégén egy kemény kirándulás egy nagyon masszív Füzesabony otthonába, majd jön a bajnokság csúcsrangadója a Gyöngyös ellen.

 

Gresó Mátyás: A pihenő jó volt, kicsit családdal lenni, feltöltődni! Újult erővel készülhetünk a rangadóra ami 2 hét múlva lesz, de azelőtt vár még egy mérkőzés ránk Füzesabonyban! Jó védekező csapat, ezt bizonyították ősszel, otthon ez még megduplázódhat, hiszen jó formában vannak! De mi vagyunk az esélyesei a meccsnek, és bizonyítjuk is ezt !

Dóczi István:  Az elmúlt hétvégét pihenővel töltötte a csapat, nekem személy szerint most nagyon jól jött mert február eleje óta folyamatos izomproblémákkal küszködtem, de véleményem szerint a csapat is erőt merített az elkövetkező fordulókhoz. A hétvégére győzelmet várok de az Abonyiak biztos nem adják könnyen magukat, a tavaszi szezonban az eddigi eredmények alapján masszívnak tűnnek. De a feladat adott, vannak céljaink és ehhez mindenképp be kell gyűjtenünk a 3 pontot.

Dorkó Alex: Múlt héten is szokásos menetrend szerint készültünk, hiába nem volt mérkőzés a hétvégén. Érezhetően keményebb edzések voltak, amik után jól esett a 2 szabadnap a hétvégén. A héten már a Füzesabony ellen készülünk, akik most jó formát mutatnak, de egyértelműen nyerni megyünk oda is. “Szerencsére” hasonló pályán tudunk edzeni, mint ami ott várható, így a körülmények sem lephetnek meg minket annyira és persze győzelmet várok.

Vélemény, hozzászólás?