Vámosi: mindent megteszünk azért, hogy megnehezítsük az Eger dolgát

Fotó: Füzes Hírek

Mi bajnokok szeretnénk lenni, de nektek is megvannak a terveitek.

Vámosi Csaba: Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal és tudjuk, hogy az Eger a Gyöngyössel együtt kiemelkednek a mezőnyből!!!Mások a célok mások az anyagi lehetőségek és játékosállományba is van különbség a két csapat között!

De gondolom ne számítsunk könnyű mérkőzésre.

Vámosi Csaba: De aki ismer az tudja én soha nem adom fel!! Vannak az Egerben is olyan játékosok akik magasabb szinten csapattársaim voltak, Montvai,Dobos és Lakatos ráadásul Lakattal “kollegák” vagyunk a Mezőkövesdi utánpótlásban!!!Mi jó formában vagyunk, jól kezdtük a szezont és ami a legfontosabb CSAPAT szinten léptünk előre!! Vevők a játékosok az elképzeléseimre és tudják és a meccsen érzik is, hogy mit miért gyakorlunk!!! Nálam a jó hozzáállás az alap és most már van önbizalma a játékosaimnak!Biztos vagyok benne, hogy mindent megteszünk azért, hogy megnehezítsük az Eger dolgát, de ezt majd a 90 perc dönti el mire lesz elég!

Akkor győzni szeretnétek.

Vámosi Csaba: Lehet 20- ból egyszer verjük meg az Egert… miért nem lehetne pont most az az egy!!!Egy biztos a hazai pályánk”előnyei”sokkal jobban fogja zavarni a vendégjátékosokat mint minket mert mi már hozzászoktunk!!! Taktikusak fegyelmezettek leszünk de mellette teher nélkül lépünk pályára mert az Egernek sokkal nagyobb a veszítenivalója!!!Mindenféleképpen az első 10- ben szeretnénk végezni!!!

Vélemény, hozzászólás?