Már csak két nap és életetek csatáját kell megvívnotok. Itt dől el minden!

Nézz a melletted ülőre, nézz mélyen a szemébe. Azt látod majd benne, hogy a srác segít majd a harcban, látni fogod, hogy ő meghozza ezt az áldozatot a csapatért. Tudja jól, hogy ha rajtad múlna te is, megtennéd ezt érte. Ezt hívják csapatnak!
Tehát vagy túléljük, ezt a harcot egy csapatként vagy odaveszünk egyénenként!

Ennyi a történet! Ez a futball! Na? Melyiket akarjátok?

Idéztünk a „Minden héten háború” című filmből. Úgy gondolom ennél jobb felvezetése nem is lehetne a beharangozónknak. Ez a meccs az amire annyira vártunk hetek óta. Ez a meccs az ahol meg kell mutatnunk, hogy igen is képesek vagyunk megverni azt a Gyöngyöst akit tavaly és idén sem sikerült még senkinek a bajnokságban. Ezt a meccset nem csak mi várjuk, hanem a játékosok is. Nézzük meg, ők mit mondanak:

Lakatos Béla: Fontos volt, hogy a gyöngyösi mérkőzésig minden akadályt sikerrel vettünk, így most a szezon legfontosabb mérkőzése következik. Csak a győzelem jár mindenki fejeben. A 3 pont mellett lélektani előnyt is szerezhetünk ,ami még több erőt adhat a folytatásra!

Szucsik Ádám: Hétvégén “el clasicot” játszunk hiszen a listavezető Gyöngyös ellen mérkőzünk meg .Nehéz mérkőzésre számítok ,mindenkinek átlag feletti teljesítményt kell elérnie és csapatként együttműködnie. Előnyben érzem magunkat hiszen itthon még veretlenek vagyunk , ÉS AZOK IS MARADUNK ! Bízok benne minél többen kilátogatnak a mérkőzésre és buzdítani fogják a csapatot !

Ti szurkolók is nagyon kelletek a sikerhez!!

Montvai Tibor: A csapat már nagyon várja a rangadót és természetesen győztesen szeretnénk távozni a pályáról.Nem lesz könnyű mérkőzés ,viszont nekünk csak a győzelem lesz elfogadható mig a Gyöngyösiek a döntetlennel is a tabella élén maradnak. Remélem sok szurkoló buzdít majd minket és együtt legyőzzük legfőbb riválisunkat.

Szövetes Krisztián: A szezon talán legfontosabb meccse következik.Igazi rangadó amelyen nagy a tét de nem szabad görcsössé válnunk.Higgadt , koncentrált játékra lesz szükség amivel megnyerhetjük a mérkőzést .

Farkas Krisztián: Érezhető már most a feszültség a hétvégi rangadóval kapcsolatban. Nem készülünk különösebben mint bármelyik másik meccsre, az vehető észre hogy fejben mindenki jobban koncentrál és sokkal összeszedettebb mint szokott. Tudjuk jól, hogy a bajnokság múlhat ezen a mérkőzésen és hogy egy hatalmas csata lesz ez a 90 perc, de csak a győzelem lebeg a szemünk előtt. Más szóba sem jöhet. Az év meccse lesz ez vitathatatlan, nagyon örülnénk ha sok néző és szurkoló látogatna ki. Kelleni fog a külső segítség is mert a Gyöngyös is hasonlóképpen készül erre a meccsre mint mi és nem fogják megkönnyíteni a dolgunkat.

Gresó Mátyás: Ez a mérkőzés mindkettő félnek nagyon fontos ! Nekünk hazai pályán semmi más eredmény nem fogadható el, csakis a győzelem! Személy szerint varom a találkozót, végre játszhatunk egy jó színvonalú mérkőzést !

Vélemény, hozzászólás?