Elindult!!! Megtartotta női csapatunk az első edzését

Úgy néz ki sikertörténet lesz Egerben a női foci. Legalábbis a számok ezt mutatják. Néhány hete kezdtük el szervezni és mindenképpen szerettük volna elérni, hogy legalább áprilisra kialakuljon egy mag, akikkel elkezdhetjük a közös munkát. Örömmel mondhatom túlszárnyalta eddig a dolog az elképzelésinket.

Vinczepap Ferenc vezetőedző irányításával kedden elkezdték a munkát a lányok, és hatalmas nagy örömünkre 28-an vettek részt az első edzésen. Örömmel mondhatom, aki akkor ott volt az Északin az egy fejbólintással vagy csak egy igennel konstatálta, hogy elindult valami női fronton. Reméljük, hogy ez a kezdeti lelkesedés továbbra is kitart majd.

Vinczepap Ferenc honlapunknak elmondta, hogy még ő is meglepődött, nem számított ennyi hölgyre, ami talán még fontosabb, hogy ennyi ügyes lányra sem számítottunk. Már az első tréningen is látszott a lányok nagyrésze jó barátságban van a labdával.

Mindez nem azt jelenti, hogy nem lehet jönni hozzánk, hiszen továbbra is várjuk azokat a hölgyeket, akik a jövőben szeretnének hozzánk tartozni és velünk együtt szép sikereket elérni.

Érdeklődni és jelentkezni itt lehet: Hegedűs Zsolt – 06-30/7886707 vagy az info@egerse.hu email címen.

 

Vélemény, hozzászólás?