Egy döntetlen és egy vereség a BKV Előre ellen

NBIII, közép B U19

2017.05. 13   10.00

EGER SE – BKV Előre 2-2 (2-0)

Gól: Molnár András (2)

Eger: Sulya Dominik – Nagy Bence János, Török Csobán, Cseh Dávid, Csuhay Márk, Vidó Martin, Köböl Márk, Borosi Kristóf, Molnár András, Zaja Máté, Vezekényi Márk(Berencsi Máté)

Montvai Tibor: Nagyszerűen küzdöttek ma a srácok, le a kalappal előttük. Igazi csapat voltunk. Korán két gólos előnybe kerültünk. Sajnos nem tudtuk megtartani. Több lehetőségünk is volt, hogy megnyerjük a meccset. Volt két ziccerünk, egy tizenegyest is elhibáztunk. A foci törvénye ezt megbosszulja. Az ellenfél kiegyenlített. Összességében reális a döntetlen, de nem tehetek a srácoknak szemrehányást, hiszen aki itt volt az küzdött becsülettel.

NBIII, közép B U17

2017.05. 13   10.00

EGER SE – BKV Előre 2-4 (2-2)

Gól: Farkas Krisztián, Vona Csaba

Eger: Kelemen Kristóf – Farkas Krisztián, Révész András, Madarász Zsolt, Zakar Patrik, Katrinák Zétény, Kovács Máté(Ladányi Bálint), Gyetvai Marcell, Bocsi Bence, Eged Armand, Vona Csaba

Pápai Zoltán:  Sajnos a mai mérkőzésen ezer sebből véreztünk, ennek ellenére úgy gondolom tisztesen helyt állt a csapat. Ha egy kicsit jobban elhiszik a srácok, hogy pontot vagy pontokat lehet szerezni idehaza, akkor sikerült volna bravúrt elérni. Így is nagyot küzdöttek, úgyhogy gratulálok minden egyes játékosak.

Vélemény, hozzászólás?