Kölyökliga: Papp Kele és csapata remekelt, az U8-nál tudjuk miben kell fejlődnünk

Kölyökliga U8

Ese – Baja 3-4 (3-3)

Ese – Ikarus 5-9 (1-4)

Kerékgyártó Tamás: A pénteki tornához képest más kerettel érkeztünk, voltak olyanok, akik ma először szerepeltek ilyen tornán, és nem vallottak szégyent. Az első mérkőzésen sajnos 3-1-es állásról veszítettünk, és ismét rengeteg helyzetet hagytunk ki. A 2. mérkőzésen ellenfelünk nagyon jól játszott, komoly játékerőt képviselnek, ez meg is látszott. Ennek ellenére nem estünk szét 6-1 után, és sikerült kozmetikáznunk az eredményen. Összességében tanulságos torna volt, örülök neki, hogy egyre több gyerkőc nő fel a feladathoz, de a mérkőzések rámutattak, hogy miben kell javulnunk!

Kölyökliga U9

ESE 5-3 Ikarus

Szakál Csaba: Finoman fogalmazva, abszolút nem voltam megelégedve a csapat teljesítményével és egyénileg sem. Megint kellett egy félidő, hogy magunkhoz térjünk és felébredjünk. Támadtunk végig, de rendre rossz döntéseket hoztunk, ennek meg is volt az eredménye: 0-2 oda, majd 2-2 a második félidő elején. Rá fél percre 3-2 oda, majd 3-3. A végén felőröltük őket és meg is lett az eredménye. 5-3 ide a végeredmény.
Sok buta gólt kaptunk ezen a meccsen. Nagyon pozitív dologként ért, Papp Kele ezen a meccsen produkált teljesítménye!  Óriási szerepet vállalt azzal, hogy 0-2-nél két zseniális találatot szerzett, ezzel visszahozva a csapatot meccsbe, majd 3-2-nél is, szenzációsan értékesítette a pontrúgást. A hozzáállása és a egész meccses teljesítménye is kiemelkedő volt, az első 2-3 percet leszámítva.
Eger SE 6-9 Baja

Szakál Csaba: A két meccsünk rögtön egymás után következett, tehát nem volt egyszerű 5-6 játékossal végig játszani ezt a fordulót, úgy hogy kb 26 fok és fülledt meleg volt. Továbbá 4 fő péntek este 10 után ért haza Pestről, elmaradt Kölyökliga forduló pótlása miatt és talán hiba volt részemről kérni 10-12 perc pihenőt az 1.meccs után.
Következett a Baja elleni meccs. Tudtok jól, hogy milyen játékerőt képviselnek.
Az országban talán a legjobbak, sőt ez biztos jelen állás szerint. Mind fizikálisan, mind tudásban nagyon toppon vannak. A következőt kértem a fiúktól.: Egy meccs van, játsza és fussa ki mindenki magát és erre a 2×20 percre tegyük oda magunkat maximálisan. Hát a kezdőrúgásig partiba voltunk és kb. minden szertefoszlott amit kértem.
Az első 5-8 perc alatt 5-0 volt oda. Itt mintha új fejezet kezdődött volna és a parádés felépített, felnőtt futballt megszégyenítő gólokat szerezve, 5-5-ös eredménnyel mentünk a félidőre. Sajnos ezért volt kár a két meccs között pihenőt kérni, mert teljesen leültünk.
A második félidő első 5 perce magasan a miénk volt és ott folytattuk ahol abbahagytuk, de sajnos nem találtunk be, számtalan elpuskázott lehetőség maradt ki a kapus ellen.
Oly meglepő módon, újra gólt szerzett a Baja, így 6-5 oda. Rá egy percre egyenlítettünk 6-6.
Ezután újra mi következtünk és újra nagyobbnál – nagyobb lehetőségek maradtak ki. A végére totálisan elfáradtunk fejben és fizikálisan, erőnlétben is.
Büszkék vagyunk rátok, mert igenis megmutattátok, hogy óriási tartása van ennek a csapatnak és joggal sorolnak titeket az Magyarország Elit 2008-as csapataihoz!

Vélemény, hozzászólás?