Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Jön az utolsó szalmaszál!

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! – Simon Tibor szállóigévé vált mondata lehet most a legjobb kezdet a beharangozónkhoz.

Hiszen tudjuk nagyon jól a sorsunk nem a mi kezünkben van. Tudjuk, hogy a bajnoki címhez már csodának is történnie kéne. De nem adhatjuk fel és nem szabad foglalkoznunk azzal, hogy a hétvégén mi történik Gyöngyösön. Nekünk egy dologgal szabad foglalkozni. Mégpedig azzal, hogy becsületesen lejátsszuk az utolsó forduló mérkőzését, hogy megszakadjunk. Az ESE címerért, a klubunkért, a szurkolóinkért. Mi már mást nem tehetünk. Reménykedhetünk még.

Nem lesz könnyű neki menni az utolsó fordulónak úgy, hogy csodára várunk és egy nagy álmunk, az, hogy jövőre NBIII-ban szerepeljünk szertefoszlik. Őszintén megmondom én egész héten erre gondoltam. Nem tudtam másra. NBIII, NBIII, NBIII. Aztán majd kiderül. De bízni nekünk is kell benne. Nem csak a játékosoknak kell az akarata, hanem nekünk a klubért dolgozóknak és szurkolóknak is. mert csak közösen sikerülhet nagy dolgokat elérni.

Én bízok a csodában!

Megyei I. osztály:

2017.06.03, 17.00 – Északi Sporttelep

Eger SE – Hevesi LSC

 

Vélemény, hozzászólás?