Játékosmozgás: hét biztos távozó és hat biztos érkező már van

Igen nagy játékosmozgás volt a héten csapatunknál.  Az már biztos, hogy elhagyja az együttest Sebe Attila, Szövetes Krisztián és Pataki Viktor. Ők már korábban megírtuk, hogy Tiszafüredre távoznak. Az is biztos, hogy házi gólkirályunk Montvai Tibor Egerszalókon folytatja pályafutását, Dorkó Alex és Podolecz Péter külföldre távozik, valamint Sopronyi Dániel sem lesz már jövőre az együttes tagja.  Dobos Attila maradása is kérdéses még.

Természetesen azon vagyunk, hogy pótoljuk a távozókat.Az már biztos, hogy Debreczeni Dávid nálunk folytatja pályafutását, Dungesz hatalmas erősítés a csapatunknak, csak úgy mint a külföldről haza térő Fekete Viktor is, aki szintén nem kell bemutatni a Heves megyei focit szeretőknek.

Borsod megye bajnokcsapatától a Mádtól már biztos, hogy hozzánk igazol Titkó Krisztián, aki kiváló belső védő valamint egy csatár Vajda Ákos, aki a legutóbbi kiírásban gólkirály lett társmegyénkben. Rajtuk kívül visszatér csapatunkba egy régi ismerős Busai Barna, valamint Nagy Gergely. Aki legutóbb Makláron játszott és egy nagyon tehetséges fiatal játékosról van szó.

Természetesen Sopronyi távozása miatt Bollók Gábor mellé még egy kapust is találnunk kellett.  Ő nem más mint Bukta Krisztián, akinek van már NBIII-as tapasztalata is, legutóbb pedig Besenyőtelken védett.

Klubunk több játékossal is tárgyalásban áll. gy még várhatók változások.

Ami még friss hír a csapatunkkal kapcsolatban, hogy a következő szezonban együttesünket már nem Csuhay József fogja irányítani. Az új edző személye is hamarosan eldől.

Vélemény, hozzászólás?