Strandfoci:Fantasztikus volt az első napunk

Elkezdődtek a strandfoci bajnokság megyei küzdelmei. Mi teljesen új csapatként vágtunk neki a bajnokságoknak, ami tudjuk nem egyszerű feladat, de már az első napon is látszódott, hogy megéri ezzel foglalkozni. Nem csak az eredmények miatt, hanem mert azok a srácok akik megtisztelték a klubot és megjelentek a tornán, elégedetten mehettek haza. Tényleg az egész nap az örömről szólt. Badalik Szabolcs csapatunk edzője elmondta teljes mértékben elégedett a srácokkal, elsőre, úgy hogy a fiúk nagy része még sose játszott homokon. Badalik kiemelte öröm volt látni, hogy a srácok tényleg élvezték a dolgot, amit kért is tőlük, hiszen ez szórakozás és mindenkinek egy ajándék játékként kell felfognia.

Az már külön öröm számomra, hogy többnyire betartották azt amit kértem és a nap folyamán rengeteg olyan játékelemet láttam vissza amit előtte megbeszéltünk. Sajnálom, hogy az idősebbek olyan kevesen jöttek el, mert szenzációsan játszottak a fiúk. Az ország egyik legjobbja ellen, ami az Energia végig vezettünk, de sajnos csere nélkül az utolsó harmadban elfáradtak a fiúk. Ez a meccs rányomta a bélyegét a Bodon elleni találkozó első harmadára is ahol eldöntötte ellenfelünk a meccset. De az nagy öröm volt számomra, hogy a srácok összekapták magukat és a másik két harmadot megnyerték és szorossá tudtuk tenni a mérkőzést. Ha többen vagyunk, akkor meglepetést is okozhattunk volna.

A fiatalabbaknál egész nap nagyon ügyesek voltak a srácok. Három meccset nyertünk simán, így minden bizonnyal készülhetünk az elődöntőre. Kedden még lesz egy ugyanilyen napunk ezekben a korosztályokban. Érdemes lejönni Gyöngyösre és megnézni a srácokat. Megéri. Én jártam már sok helyen a strandfociba és sok dolgot megélte, de nagyon jól esett ez a tegnapi nap a lelkemnek. Feltöltöttek a fiúk energiával.

 

Strand U14:

Eger SE – Gyöngyösi Ak 10-6

Gól:  Lates Adrián(3), Varga Szilveszter(3), Rácz Dominik, Molnár Balázs, Gulyás Barnabás, Fejes Ábel

Eger SE –  SBTC 8-5

Gól: Varga Szilveszter (4), Gulyás Barnabás (2), Szabó Kristóf, Lates Adrián

Eger SE – Felsőtárkány  8-3

Gól: Varga Szilveszter (3), Szabó Kristóf(2), Lates Adrián, Rácz Dominik, Gulyás Barnabás

 

Strand U16:

Eger SE – Energia SC 4-8

Gól: Molnár Bálint (2), Révész András, Madarász Zsolt

Eger SE – Bodon FC 5-7

Gól: Moolnár Bálint(2), Madarász Zsolt (2),  Révész András

Mindkét korosztályunk jövő héten kedden játszik újabb mérkőzéseket Gyöngyösön. Szép volt fiúk!

Vélemény, hozzászólás?