Egy újabb kiváló támadóval erősített együttesünk

Egy újabb érkezője van csapatunknak, hiszen biztossá vált, hogy nálunk folytatja pályafutását Benke Norbert, aki legutóbb az NBIII-ban szereplő Hajdúböszörményben rúgta a bőrt. A mindösszesen 21 esztendős játékos Böszörményben kezdte pályafutását, majd játszott a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Az NBIII-ban eddig 28 alkalommal lépett pályára, de kispadon ülhetett már az NBII-ben is a DVSC-DEAC játékosaként mindösszesen 19 évesen.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Debreczeni Dávid nálunk folytatja pályafutását, Dungesz hatalmas erősítés a csapatunknak, csak úgy mint a külföldről haza térő Fekete Viktor is, aki szintén nem kell bemutatni a Heves megyei focit szeretőknek.

Borsod megye bajnokcsapatától a Mádtól már biztos, hogy hozzánk igazol Titkó Krisztián, aki kiváló belső védő valamint egy csatár Vajda Ákos, aki a legutóbbi kiírásban gólkirály lett társmegyénkben. Rajtuk kívül visszatér csapatunkba egy régi ismerős Busai Barna, valamint Nagy Gergely. Aki legutóbb Makláron játszott és egy nagyon tehetséges fiatal játékosról van szó.

Vélemény, hozzászólás?