Ma elkezdjük! Vígh Ferenc az új vezetőedző

Fotó: cigandse.hu

Ma megkezdi felkészülését az új szezonra együttesünk, immáron egy új edzővel Vígh Ferenccel, akivel mindenben sikerült megállapodnunk. Aki kíváncsi új csapatunkra az ma 18.00-kor látogasson ki az Északi Sporttelepre.

Honlapunk készített a mai napon egy rövid kis interjút Vígh Ferenccel:

Üdvözlünk Feri a fedélzeten. Kezdjük az elején, hogy kerültél hozzánk?

Vígh Ferenc: Pár héttel ezelőtt tárgyaltam Harmati Péter úrral először. Nagyon jó benyomást tett rám azt ott elhangzott beszélgetés. Háromszor voltam Egerben játékos,nagyon szeretem a várost és kötődöm érzelmileg a klubhoz,ezért is választottam a több ajánlatom közül az Eger SE-t.

Lehet más cél mint a bajnoki cím?

Vígh Ferenc: Évek óta szeretne bajnokságot nyerni a csapat idén sincs ez másképpen. Ebben szeretnék az egyesület segítségére lenni.

Vígh Ferenc Egerben is együtt dolgozhat Titkó Krisztiánnal

Miért jöttél haza külföldről?

Vígh Ferenc: Az elmúlt két évemet egy német alacsonyabb osztályú csapatnál töltöttem,mint játékos edző. Viszont a családom nélkül nem volt teljes kint az életem.

Mit szólsz az egri kerethez? Lesznek-e még változások?

Vígh Ferenc: A tavalyi játékos keretet még nem ismerem,azt viszont szomorúan látom,hogy néhány játékos már elköszönt a csapattól. A keretben biztosan lesz még változás,mert a Hatvan és a Felsőtárkány csapataival fel kell vennünk a versenyt. Persze nem lebecsülendő a többi megyei csapat sem. A terveim között szerepel egy jó játékos keret kialakítása és nem utolsó sorban a feljutás kiharcolása.

Vélemény, hozzászólás?