Vajda és Fekete robbantott, Vígh Ferenc győzelemmel mutatkozott be az Eger kispadján

Felkészülési mérkőzés:

Eger SE – Heves 4-2 (0-1)

Gól:  Vajda Ákos (2), Fekete Viktor(2) ill. Besenyei Ferenc, Pusoma Róbert

Eger: 1. félidő:Bukta Krisztián – Balogh Martin, Nagygyörgy Ádám, Dóczi István, Palágyi Milán – Lakatos Béla, Bálint Csanád , Sebe Márk, Antal Zsolt, Nagy Gergely, Fekete Viktor

Csereként beálltak: Farkas Dániel,  Debreczeni Dávid, Vajda Ákos, Gresó Mátyás, Titkó Krisztián

Az első felkészülési mérkőzésen Vígh Ferenc vezetőedző egy edzés után arra volt kíváncsi, hogy azok a játékosok akiket nem ismer mit is tudnak pontosan. Az első félidőben első sorban azok kaptak szerepet akik már tavaly is csapatunk tagjai voltak, valamint olyan játékosok akik vagy edzéslehetőséget kértek gárdánktól vagy próbajátékon vannak itt. Ilyen például Palágyi és Bálint akik Kazincbarcikán játszottak legutóbb. Ahhoz képest, hogy az első játékrész volt ebben a szezonban, biztató volt a játékunk.

A második félidőben több új szerzeményünk is pályára lépett, csakúgy mint Gresó Matyi. Ekkor már sokkal jobb volt a játékunk is. Vajda Ákos két góllal mutatkozott be , csak úgy mint Fekete Viktor. Nem lesz ez rossz. A mérkőzés egyébként pont olyan volt amire számítani lehetett. Vígh Ferenc egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy egy remek csapatot építsen.

Vélemény, hozzászólás?