Három gólt rúgtunk és döntetlent játszottunk Tiszafüreden

Felkészülési mérkőzés:

Tiszafüred – Eger 3-3 (1-3)

Gól: Fekete Viktor (2), Szucsik

Eger: Bukta Krisztián(Bollók Gábor) – Debreczeni Dávid, Lakatos Béla( Szuromi Bence), Mikolka Márk, Palágyi Milán(Nagy Gergely) – Sebe Márk – Szucsik Ádám ( Fónagy Marcell), Antal Zsolt( Bálint Csanád), Gresó Mátyás( (Csuhay Márk), Farkas Krisztián(Balogh Martin) – Fekete Viktor (Molnár András)

 

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Már a találkozó elején Fekete Viktor nagyon szép gólt rúgott mintegy 18 méterről. De ekkor még nem álltunk le. Mi irányítottuk a játékot és Fekete Viktor megduplázta az előnyünket. 20. perctől már a Tiszafüred is mutatott egy két szépet. Főleg a mélységi indításokkal okoztak problémát védelmünknek. Egy ilyen játékhelyzetet követően szépítettek is a hazaiak. Szerencsére a gól nem fogott meg minket és egy szép indítást követően Szucsik volt eredményes. A félidőre kétgólos előnnyel vonulhattunk.

A második játékrészben már visszaesett a színvonal. Egy két szép akciót még vezettünk főleg mikor a fiatalok is beálltak, de a kapusoknak túl sok dolga nem akadt. Sajnos egy tizenegyes elmaradt mikor Molnár Andrist elütötte a védő. Sajnos a mérkőzés vége nem volt a miénk. A Tiszafüred kapott egy könnyű szívvel megadott tizenegyest amivel kiegyenlített. A második félidőt gyorsan el kell felejteni és menni tovább a megkezdett úton.

 

Vélemény, hozzászólás?