10. Focival a gyermekekért jótékonysági torna: Bronzérem lányainknak

A hétvégén rendezték a Focival a gyermekekért jótékonysági tornát, ahol először alakulóban női együttesünk is részt vett. Természetesen az volt a csapat célja, hogy a fiatal lányok egyre jobban megismerjék milyen az mikor tétmeccseken kell pályára lépniük és nem csak edzésen. Pozitív volt, hogy nagyon fiatal együttesünk bronzérmet szerzett. de természetesen voltak a tornának negatívumai is, ami megmutatta, hogy hova kell, illetve milyen irányban érdemes fejlődnünk.

Sajnos a Felsőtárkány évek óta összeszokott játékosai ellen (Lakatos, Jóna, Fekete vagy éppen Képes) illetve játékosaival szemben nem is volt elvárás a győzelem. A Mátraballát és a Vécset is magabiztos játékkal vertük, azonban a GYAK elleni vereség kicsit belerondított a képbe. Hiszen az ő csapatuk is átalakulóban van. De érezhető volt, hogy ellenfeleink frissebbek voltak, hiszen mi már most heti 4 edzéssel készülünk.

Mindenesetre lányaink az elmúlt két hétben szereztek egy ezüst valamint egy bronzérmet. Tudjuk jó úton járunk, ami biztos, hogy rögös lesz, de érdemes végigmenni rajta, mert ezek a fiatal hölgyek sok örömet fognak még szerezni nekünk.

Vélemény, hozzászólás?