Nagyon jó meccsen döntetlent játszottunk a Balassagyarmat otthonában

Fantasztikus körülmények között léphettünk pályára Balassagyarmaton, ahol olyan fogadtatásban volt részünk, mintha az NBI-ben játszó csapattal játszottunk volna. Fantasztikus létesítmény, gyönyörű pályák, jó kiszolgáló helyiségek, minden ahol az ember szívesen lenne labdarúgó, vagy labdarúgásban dolgozó szakember. A vendéglátóink szívélyesen végigkísértek minket a létesítményen. Csak kapkodtuk a fejünket. Csapatukról nem beszélve. Cél az NBII, kiváló kis labdarúgók ellen játszhattunk.

Balassagyarmat – Eger SE 0-0 (0-0)

Eger: Bollók Gábor – Busai Barna, Lakatos Béla, Debreczeni Dávid, Farkas Krisztián – Sebe Márk, Szucsik Ádám, Gresó Mátyás, Antal Zsolt, Nagy Gergely – Fekete Viktor

Csereként pályára lépett: Bukta Krisztián, Dóczi István, Palágyi Milán, Szuromi Bence, Titkó Krisztián

Hiányzók:: Vajda Ákos, Benke Norbert, Mikolka Márk, Dobos Attila

Nagyon jó első félidőt produkáltunk. A mintegy 100 kilátogató hazai szurkoló is elismerően bólintott játékunkat látva. Többnyire ráerőltettük akaratunkat a hazaiakra, akiknek nem adtunk sok teret és helyzetbe csak nagyon ritkán kerültek. Viszont mi többször is helyzetbe kerültünk. Fekete Viktor két alkalommal is a kapussal szemben állt, de a helyzetek kimaradtak. Szabadrúgásaink is többször veszélyt rejtettek magukba. Elmondhatjuk uraltuk az első játékrészt.

A második félidőben egy kicsit visszaesett az iram, de gyűrték egymást rendesen a csapatok. Ekkor már a hazaiak is többet támadtak, a sok csere azért megtette a hatását. Olyan sok helyzetünk nem volt mint az első játékrészben, de akadtak lehetőségek, főleg Fekete Viktor előtt. Mi több ha az utolsó passzokba kevesebb hiba csúszik akkor egy-két kiugratás több veszélyt hordozhatott volna magába. Összességében egy masszív NBIII-as csapat ellen kimondhatjuk több helyzetet dolgoztunk ki és jól fociztunk, ami a jövőre nézve igen biztató.

 

 

Vélemény, hozzászólás?