MK: Magabiztos győzelem az első tétmeccsen

Tiszavicz Luca

Tiszlavicz Luca

Nem volt kérdéses a Magyar Kupa 2. fordulójában, hogy melyik együttes jut tovább a következő körbe. A vendég bélapátiak az első percekben még tartották magukat, mi több nem is futballoztak rosszul. Talán ez volt a vesztük. A mieink szebbnél szebb támadásokat vezettek és már az első félidőben kiütötték ellenfelüket. A második játékrészben már közel sem volt akkora iram, a mieink sem úgy játszottak, ahogy azt talán Vígh Ferenc elvárta a fiúktól, hisz ekkor már több hiba csúszott a játékba. Mindezek ellenére egy nagyon magabiztos győzelemmel kezdtük meg a 217/2018-as évet.

Eger SE – Bélapátfalva 8-0 (7-0)

Gól: Benke Norbert (2), Gresó Mátyás (2), Vajda Ákos, Farkas Krisztián, Szucsik Ádám, öngól

Eger: Bollók Gábor – Titkó Krisztián, Lakatos Béla ( Szucsik Ádám), Komlósi Ádám, Farkas Krisztián(Sebe Márk) – Mikolka Márk, Gresó Mátyás, Antal Zsolt(Nagy Gergely), Busai Barna, Vajda Ákos – Benke Norbert

Vígh Ferenc: Az első félidőben vezettünk szép támadásokat, viszont sokszor pontatlanok voltunk. A második fékidőben érthetetlen, hogy miért játszottunk mást mint amit a félidőben megbeszéltünk. Jónéhány embernek változtatni kell a felfogásán.

Jók: Mikolka Márk, Komlósi Ádám, Sebe Márk

 

Vélemény, hozzászólás?