Nagyon jó visszajelzések, fantasztikus szervezés, 3 ezüst az I. Eger SE Kupáról

Hihetetlen jó hétvégén van túl egyesületünk, hiszen először rendeztük meg az I Eger SE Kupát, ami nem csak szerintünk de az ellátogató csapatok szerint is remekül sikerült. A szombati napon szép idő várta a gyerekeket és a szülőket, akik nagy számban meg is jelentek, de ami ennél is fontosabb, hogy nagyon jó mérkőzéseket láthattunk. A mieink remekül helyt álltak szombaton és vasárnap is, hiszen mindkét napon szereztünk érmeket. Méghozzá 3 ezüstérmet. A tornát a 2009-es korosztály kezdte akik remek kis csatákban épphogy a második helyre szorultak.

Délután a 2007-es együttesünk is ezüstérmet szerzett. Igaz nem mondjuk, hogy csalódás ez számunkra, de olyan remekül játszottak a torna során a srácok. Az első 4 meccsüket nagyon simán megnyerték, köztük a későbbi győztes Diósgyőrt is. Végül egy szerencsétlen egygólos vereség miatt kicsúszott a kezünkből az első hely.

Vasárnap az időjárás már nem kedvezett a csapatoknak, az előre tervezett 2 torna helyett csak egyet sikerült lebonyolítani, de az elmaradtat is pótoljuk majd. A 2006-os korosztályunk végül egy második és egy negyedik helyet ért el.

I. EGER SE KUPA

2007-es korosztály:

4 győzelem / 1 vereség

Eredményeink:

Eger SE 8-0 Keleti UP. SE Debrecen
Eger SE 2-1 Diósgyőri VTK
Eger SE 3-0 Debreceni EAC
Eger SE 4-0 Debreceni SI
Eger SE 0-1 Miskolc Népkert Volán SE

 

Szakál Csaba értékelése:Szenzációs játék a fiúktól! Le a kalappal előttetek mazsolák.  Sokszor mondtam már, hogy nem láttalak titeket még ilyen jól játszani, DE EZT MOST TUDTÁTOK ÜBERELNI. Nagyon kár az utolsó mérkőzésért..  Ebben az egy dologban van hiány érzetem. Véleményem szerint és a többi edző kolléga szerint is az aranyérem minket illetett volna a mutatott játékunk alapján, de a labdarúgás sajnos ilyen. Nem voltunk kellően koncentráltak a mindent eldöntő meccsen.  Gratulálok az összes résztvevő csapatnak és köszönjük, hogy eljöttetek hozzánk. Gratulálok Egyed Dánielnek a TORNA LEGJOBB KAPUSA díjáért, illetve Gábor Némethnek a legjobb egri játékosa címéért. Teljesen megérdemelte volna a torna legjobb mezőnyjátékos címet is.
Az összes csapat nagyon ügyes volt és szuper játékot mutattak.
Örülök, hogy hat olyan csapatot sikerült meghívni és fogadták el a meghívásunkat akik “játszani” akarták a focit és nem csak a “rúgd előre, fuss utána” kategória.  A jövőben várunk vissza titeket!

Végeredmény:
1. Diósgyőri VTK 12 pont
2. Eger SE 12 pont
3. Miskolc Népkert Volán SE
4. Debreceni EAC
5. Debreceni SI
6. Keleti UP. SE Debrecen


2009-es korosztály:

4 győzelem és 1 vereség

 

Eredményeink:

Eger SE 3-0 Kazincbarcika
Eger SE 3-2 Diósgyőri VTK
Eger SE 3-1 Debreceni SI kék
Eger SE 6-0 Debreceni SI sárga
Eger SE 0-3 Balassagyarmat

Fűkő Péter értékelése: Szombaton az I. Eger Se kupa nevezésű tornán vettünk részt , hazai pályán a 2009- es korcsoporttal. A szervezés kíválóan sikerült . A részvételt elfogadó együttesek szinte mind kíváló játékerőt képviselt. Ellenfeleink: Debreceni Sportiskola 2 csapattal vett részt a tornán , Kazincbarcika, Diósgyőr , Balassagyarmat voltak. 4 győzelem és 1 vereség a mérleg , de igazából legfontosabb szerepet , a tanulás , a fejlődés jelentette. A törpik a hőség ellenére is kiválót küzdöttek minden mérkőzésen ,és kellemesen elfáradtak . A torna legjobb mezőnyjátékosa :Hajdú Roland lett “Eger Se” Legjobb védőként pedig : Meggyesfalvi Bence” Eger Se” lett külön Díjazva. De dicséretet érdemel az egész csapat mindenki szenzációsan teljesített : Kis Kevin “C” , Berta Csanád, Meggyesfalvi Bence , Hajdú Roland , Tarnóczy Noel , Szabó Ádám, Szabó Áron, Juhász Máté , Rónai Bálint, Deutsch Bálint , Gyenge Ádám.
• 2006-os korosztály 2. és 4. helyezések 

 

Eredményeink:

Eger SE A 2-1 DVTK B
Eger SE  A 2-2 DVTK A
Eger SE A  0-1 Jászberényi FC
Eger SE  A 0-1 Eger SE B
Eger SE B 1-1 Jászberényi FC

Eger SE B 1-1 Jászberényi FC
Eger SE  A 0-1 Eger SE B
Eger SE B  0-1 DVTK A
Eger SE  B 2-1 DVTK B

Bronzmérkőzések:

EGER SE A – DVTK A 0-1

Döntő:

EGER SE B-Jászberényi FC 0-2
Torna legjobb egri játékosa: Gábor Molnár
Torna legjobb védője: Mester Csanád(egy évvel fiatalabbként)

Szakál Csaba értékelése : 

Gratulálok mindkét csapatnak.
Azoknak kifejezetten, akik tegnap és ma is állták a sarat. Azt mindenképp elmondanám, hogy rengeteg olyan játékos játszott nálunk akik az előző nap is pályára léptek hiszen egy évvel fiatalabbak. Azért ez sok mindent elmond a teljesítményünkről.
Az “A” csapat első két meccses produkciója előtt le a kalappal! Nagyon tetszett a hozzáállás és az akarat. Gyorsak voltunk, dinamikusak és másodpercek alatt ott voltunk az ellenfél kapuja előtt. A DVTK “B” (de volt itt olyan is aki később az “A”-ban szerepelt) csapata elleni 2-1-es győzelmet, úgy gondolom nem nagyon kell firtatni. Ha a kihagyott, utolsó pillanatban blokkolt ajtó – ablak lehetőségeket berúgjuk sokkal nagyobb arányú győzelem született volna. A második meccsen a DVTK “A” csapata volt az ellenfél, de itt is volt olyan aki gyorsan mezt váltott…  Itt már volt több lehetősége a DVTK-nak is, de minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy ezen a meccsen is a mi akaratunk érvényesült , leszámítva az első 3-4 percet, amikor nekünk rohantak. Itt is csak ismételni tudom magam, ha a kapu előtt higgadtabbak lettünk volna és, ha a tűzi játékok után 2-3 gólt bepöttyintünk, ők sem szólhattak volna semmit. Persze még egyszer mondom, nekik is megvoltak a lehetőségeik, de közel sem olyanok mint nekünk.
Továbbá ne felejtsük el, hogy 1 hetet dolgoztunk eddig együtt.
Az egymás elleni meccs viszont nagyon dühítő volt számomra. Nyilván imádjuk, szeretjük egymást de már csak azért is “adni” kellett volna egymásnak és egy vagány, kemény, “férfias” adok-kapok csata lehetett volna. Helyette egy elég puding, lagymatag meccs volt. Legközelebb kicsit másképp lesz ez felvezetve..
Egy biztos nagyon kiváncsi vagyok már a 8+1 -re és főként arra, hogy milyen játékerőről, milyen szintről tudunk elindulni.
Maximálisan ismerniük kell egymást és nem csak a pályán és edzéseken kell csapatnak lenniük, hanem a pályán kívül , az utcán , suliban és bárhol máshol is.
Ezért biztos, hogy lesznek közös csapatépítő programok korosztályonként. Legalább két hetente egyszer, de ha lesz ra lehetőség heti szinten.
 

Vélemény, hozzászólás?