Sima továbbjutás a Hatvan ellen – Ott vagyunk az országos főtáblán

Tiszavicz Luca

Tiszlavicz Luca

Magyar Kupa megyei selejtező, 4. forduló:

Eger SE – Hatvan 5-0 (3-0)

Gól: Fekete Viktor (3), Gresó Mátyás (2)

Eger: Bukta Krisztián – Palágyi Milán, Debreczeni Dávid, Lakatos Béla, Dóczi István( Balogh Martin) – Gresó Mátyás, Vígh Ferenc(Busai Barna), Vajda Ákos, Fekete Viktor(Szucsik Ádám), Titkó Krisztián – Benke Norbert

A Boldog elleni kicsit rosszabb eredmény után, mindenki tisztában volt vele, hogy nekünk csak a győzelem az elfogadható, hiszen ezzel nyertünk egy mérkőzést, nem kell így játszanunk következő hét szerdán, arról nem beszélve, hogy a lelkeknek is nagyon jót tesz egy győzelem egy igazán jó csapat ellen.

A mérkőzés hasonlóan kezdődött mint a Boldog elleni találkozó, irányítottuk a játékot és Gresó találatával a vezetést is megszereztük. Szerencsére abba a hibába nem estünk bele mint hétvégén és végig kézben tartottuk a találkozót. Az első félidőben még szereztünk kettőt amivel el is dőlt a találkozó. A második játékrészben is nyugodtan játszottunk, végig a mi akaratunk érvényesült és nem hagytuk kibontakozni a hatvani együttest. Végül nagyon magabiztos győzelmet arattunk, fontos hozzátenni, hogy nagyon jó játékkal. Ezzel a győzelemmel feljutottunk a Magyar Kupa országos főtáblájára.

Vígh Ferenc: Nagyon fegyelmezetten játszottunk, aminek köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. De ez csak egy kupameccs volt és nem egy bajnoki. messzemenő következtetést nem szabad levonni belőle. Megyünk tovább, csináljuk a dolgunkat és reméljük a jövőben is hasonló szép győzelmekkel örvendeztetjük meg az egri publikumot.

Jók: Az egész hazai csapat

Vélemény, hozzászólás?