2008: Mi más mint arany? Az Egerrel nem bírtok!

Tanévindító Kupa /Gödöllő/  2008 korosztály (U10)

 

• “A” csoport:

Eger SE 10-0 Gödöllői SK

Eger SE 6-1 Gyáli BKSE

Eger SE 8-0 Mészöly Focisuli Göd

Eger SE 6-2 1908 SZAC Budapest

• Negyeddöntő: 

Eger SE 8-0 Kelen SC

• Elődöntő: 

Eger SE 4-1 Mogyoród KSK

• Döntő: 

Eger SE 5-1 1908 SZAC Budapest

• Torna gólkirálya: Kis Atilla

• Torna végeredménye: 

  1. Eger SE
  2. 1908 SZAC Budapest
  3. Gloriett SE
  4. Mogyoródi KSK

• Keret: Sass Dominik, Meggyesfalvi Balázs, Kis Atilla, László Soma, Papp Kelemen, Török Ádám, Racsek Zoltán, Zbiskó Norman, Jakab Levente, Nagy Iván Dusán

Szakál Csaba:  Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak. Nagyon sok dolgot visszakaptam tőlük, amit a héten gyakoroltunk. Óriásit léptünk előre az előző hétvégi Szigetgyöngye kupához képest. Az egész tornán igyekeztek a fiúk mindent maximálisan betartani amit kértem tőlük, védekezésben és támadásban egyaránt. Az már csak hab a tortán, hogy kreatív, ötletes játékukkal ezt még tovább tudták fokozni. Ennek meg is lett az eredménye. Veretlenül lettünk bajnokok. Szemre is nagyon tetszetősen futballoztunk. Jó érzés volt azt hallani a helyszínen mindenféle, hogy az Egerrel nem lehet bírni. Ez plusz motivációt adott a srácoknak is. Illetve a többi csapat edzőinek is azt volt a véleménye, hogy torony magasan kiemelkedtünk a mezőnyből. A döntőben csoportbeli ellenfelünkkel találkoztunk újra. Az 1908 SZAC csapata nagyon erős, masszív kis gárdát alkotott. A nyár folyamán a legügyesebb 4-5 vecsési kisfiú csatlakozott hozzájuk és ez köztudott, hogy a Vecsés 4+1-ben nagy riválisunk volt. Érezték a srácok, hogy ezt a döntőt csak mi nyerhetjük meg és most esélyt sem adtak ellenfelüknek. Megérdemelten hoztuk el az aranyat Gödöllőről.

Csináljuk tovább a dolgunkat, hogy még jobbak legyünk! Az egész csapat szuper teljesítménye mellett kiemelném Kis Atillát, aki egy hét  leforgása alatt, harmadjára lett gólkirály. (16 találat) Illetve László Somát is, aki egy góllal maradt le és ezzel második lett a góllövőlistán. Csak az ESE!

 

Vélemény, hozzászólás?