Remek első félidő, ha a sérültek felépülnek örömteli bajnokságunk lesz

Rengeteg gonddal indult neki az U16-os NBII-s bajnokságnak a női együttesünk, hiszen volt itt bokaszalag-szakadás, kisebb nagyobb sérülés, de sajnos még olyan lány is akit kórházban ápolnak. Mindezek ellenére csapatunk egy nagyon erős Balmazújváros ellen vezetett az első félidőben. Ezt követően jött a már lassan megszokott sérülés és csapatunk megfogyatkozott. Kapusunkat ki kellett hozni mezőnybe, míg a sérültet bevinni kapuba. A vége vereség. De büszkék lehetünk a csajokra. Amennyiben nem leszünk ilyen balszerencsések, a sérültek visszatérnek, akkor szép kis bajnokság elé nézünk.

Balmazújváros – Eger 8-4 (2-3)

Eger SE: Bécsi Csenge – Rácz Boglárka, Ruzsinszki Anna, Kónya Laura, Burai Lilla, Szilágyi Dorina, Poczok Martina, Szabó Szilvia, Tóbik Melánia

Gól: Tóbik Melánia (4)

Vinczepap Ferenc: Jól kezdtük a mérkőzést, mar a 2. percben vezettünk, igaz, hogy egy hibából az 5. percben mar ki is egyenlítettek. Utána szerencsére megint sikerült a kapuba találni és már 3-1-re is vezettünk. Sajnos a félidő végén szépítettek, de így is előnnyel vonultunk pihenőre. Nem meglepő módon jött a szokásos sérülésünk. Kapusunkat mezőnybe kihoztuk, aki addig remekül védett, és a sérült játékos ment a kapuba. Ahogy telt múlt az idő és fáradtunk, jöttek a hibák és a gólok is. Úgy gondolom összességében az első meccsen tisztességesen helyt álltunk.

 

 

Vélemény, hozzászólás?