Női foci! Simán kikaptunk, de nem szabad elkeseredni

Épp hogy csak felsorakoztak a bevonuláshoz a lányok, amikor özönvízszerű eső zúdult a pályára, ezzel együtt is kezdetét vette a mérkőzés, amelyen szemmel láthatóan nagy különbség rajzolódott ki a felek között. Alig telt el nyolc perc, máris megszerezte a vezetést a hazai csapat Guth egy tizenhatoson belüli kavarodás után bizonyult a legszemfülesebbnek és az egri kapus közreműködésével a kapuba juttatta a labdát. Ahogy erősödött az eső, úgy potyogtak egyre sűrűbben a szentmihályi gólok is -írta a szegedma.hu.

Brutális idő fogadta a csapatokat. Fotó: szegedma.hu

Sajnos a mieink nem tudták felvenni a tempót, a sokkal rutinosabb együttessel. Nagyon sok lánynak ez volt az első nagypályás találkozója, ami a szakadó eső miatt még érdekesebb volt. Rengeteg amatőr hibát elkövettünk, hiszen sokak csak műfüves cipőt vittek le magukkal, így még az állás is nehéz volt ezen a pályán. Tudtuk, hogy van hova fejlődnünk, tudtuk, hogy van min javítanunk és ez az év erről fog szólni. Sajnos a keretünk most sem volt teljes. Több meghatározó felnőtt játékosunk is hiányzott. De nem szabad megijedni. Ez egy tanulási folyamat. Csak a célt szabad látnunk. Azt pedig tudjuk mi a feladatunk.

Szent Mihály – Eger SE 14-0 (6-0)
Szeged, Tápé ESK Sportpálya. Vezette: Telek András (Bozó Norbert, Kovács Krisztina)
Szent Mihály: Tóth Zs. – Koncz (Sasvári – a szünetben), Temesváry, Harcel (Sávai – a szünetben), Lipták, Frankó, Vass, Szélpál (Szil – a szünetben), Guth, Pilán, Szántó. Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs.
Eger: Bódig – Holló E., Molnár A., Mátyás P., Závodszky, Kalocsány (Tiszlavicz – 60′), Kakszi (Huszár – 58′), Varga L. (Kiss – 66′), Szanyi, Lakatos, Baranyi. Vezetőedző: Vinczepap Ferenc.

Vinczepap Ferenc: Tudtuk, hogy nem lesz könnyű az induló évünk. Egy nagyon jó csapattal játszottunk. Sokkal jobbak voltunk már mint a Zalaegerszeg ellen, de ez most erre volt elég. Tesszük tovább a dolgunkat, megbeszéltük a lányokkal hazafelé úton a meccset. Megígérem meccsről meccsre jobbak leszünk.

Fotó: szegedma.hu

Vélemény, hozzászólás?