Remek 2009! Bemutatkozó 2010 és 2011-es korosztály

Mint arról már tegnap beszámoltunk, remek eredményeket értünk el az idősebb korosztályokkal Gödöllőn, de természetesen a fiatalokról sem szabad megfeledkezni, hiszen a 2009-es korosztályunk úgy lett bronzérmes, hogy végig veretlen maradt. Sajnos az elődöntőben büntetőkkel kaptunk csak ki, de a bronzmeccset már simán hoztuk.

A kisebbek pedig bemutatkoztak. Mindkét korosztályunk nem rég kezdte el a munkát Fűkő Péter vezetésével és a tornán látszott is, hogy van egy kis lemaradásunk, de biztosak vagyunk benne, hogy kemény munkával ez visszahozható. A 2010-es csoportunk bivalyerős ellenfelekkel találkozott, hiszen rögtön a csoportunkban ott volt a két döntős az MTK és a házigazda Gödöllő. Ami pozitív, hogy helyosztó mérkőzésüket nagy csatában büntetőkkel megnyerték a srácok így, örömmel tértek haza a kis srácok.

Fűkő Péter természetesen mindegyik korosztályról adott egy értékelést nekünk.

A 2009- es korosztály, szenzációsat nyújtott a megmérettetésen. Akarat, szìv, a mérkőzésekhez való hozzáállás, csillagos ötös részemről. Minden torna, minden labdaérintés, minden mozzanatnak, azt kell segítenie, hogy a későbbiekben kamatoztatni tudják majd ebben a sportágban, a megszerzett tudást, rutint. Játékban kell még fejlődnünk, de mindenképp biztató volt a szombati játéknap. Több kiváló teljesítmény is van folyamatosan a csapatban, remélhetőleg még fogjuk őket látni több ezer ember előtt is, játszani . ” Ezen leszünk ”

Legjobb kapus :Tarnóczy Noel

Eger SE Csapat tagok: Kis Kevin , Berta Csanád, Szabó Ádám, Szabó Áron, Meggyesfalvi Bence , Hopka Ferenc, Deutsch Bálint , Gyenge Ádám , Juhász Máté, Tarnóczy Noel, Rónai Bálint

2010: Első tornájukon vannak túl a frissen iskolás 2010- es születésű gyerekek. Némi lemaradásunk van az “elit” csapatokhoz képest. A csoportunkban például az Mtk vagy a Gödöllő csapataival szemben nem sok esély volt ” eredményesen” szerepelni. Abban viszont biztos vagyok, hogy itt is rengeteget tanultunk a hibákból. Nagyon sok meccset kell játszanunk ahhoz, hogy egységesebbek legyünk. Technikailag is van hátrányunk, de a fiúk elszántságát nézve viszont, nem lehetetlen küldetés, hogy a legjobbak közé tartozzanak. A csapatot, gyerekeket, szülőket figyelve a mérkőzések alatt , “ismerkedve velük picit” reakciókat tekintve, tökéletesen álltak a csapathoz egymáshoz, gyerekekhez.

A csapat tagjai : Kovács Áron, Bánka Olivér, Kovács Mátyás, Salga Benjamin, Bóta Benett, Molnár Balázs, Bozó Zsombor, Farkas Dániel , Hegyi Balázs , Barát Barnabás, Hegedűs Keve

2011-2012: A 2011- ek tornáján 2 csapattal indultunk . A fiúk szintén első megmérettetésükön vannak túl . Sokkal kevesebbet adtak ki magukból mint egyébként nyugodt körülmények között” edzésen”. Ez elfogadható és természetes , ez majd meccsről meccsre jobb lesz . A gyerekek között már most van több kiemelkedő egyéniség , amit a későbbiekben még sok pozitív élményt fog okozni. Teljesen elégedett vagyok velük , szuper volt , és ez csak jobb lesz . Nem régóta dolgozunk együtt , de azt gondolom még sok időt fogunk eltölteni együtt , edzésen és meccseken . Nagyon tetszettek. A másik csapat itt a még egy évvel fiatalabb 2012- es születésű gyerekek . Nagyon extrák voltak . Hiper , szuper szenzációs volt . Nagyon várom a következő meccseket . Csapat tagok: 2011 : Jakab Gellért, Vincze Márk, Szabó Benedek , Szaniszló Csanád , Popov Martin, Hortobágyi Bendegúz 2012: Mester Zétény, Ködmön Dominik, Meggyesfalvi Tamás.

Vélemény, hozzászólás?