Nyíregyházán most nem érezhettük magunkat jól

Két együttesünk az U12-es csapatunk és a női felnőtt együttesünk is Nyíregyházára utazott szombaton. Sajnos mindkét gárda vereséget szenvedett.

Női NB II Keleti csoport:

Nyíregyháza Spartacus – Eger SE 11-0 (6-0)

Eger: Bódig D. – Kalocsány J., Zöld A.(Kiss V.), Borosi D., Závodszki M., Dudás E., Kónya L., Lakatos N., Tiszlavicz L., Szanyi M., Huszár V.

Vinczepap Ferenc: Köszönöm lányok ezt a néhány hónapot. Sok sikert nektek a továbbiakban!

NBI, U12 fiúk

Bozsik Akadémia Nyíregyháza 5-1 Eger SE

Szakál Csaba: Nagyon gyenge volt a játékunk.  Talán 1-2 jó teljesítményt tudok kiemelni, akik az átlagon felül teljesítettek. Ami biztos, hogy ha nem ilyen passzban vagyunk, akkor tudom legyőzzük a Nyíregyháza csapatát. Egyéni hibákat követtünk el, amivel gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. Sajnos akik pályára léptek helyettük most abszolút nem tudtak lendületet, színt vinni a játékba. Érdemben nem tudtak hozzátenni és ez nagy hiba. Ennek meg is lett a végén az eredménye. Ilyen nem fordulhat elő többet. Amiben előnyt élveznek velünk szemben az akadémiai utánpótlás klubok, hogy az adott, bajnokságnak megfelelő pálya méreten tudnak készülni hétről – hétre.  Személy szerint nekem is nagyon negatív élmény volt a meccs. Nagyon rosszul viselem az ilyet. Valamiért tompák, körülményesek, fáradtak és nagyon pontatlanok voltunk. Folyamatosan a közepén erőltettük a játékot, ami abszolút nem jellemző ránk és nem ennek köszönhetően nem jutottunk egyről a kettőre. Az utolsó kulcsfontosságú passzoknál rendre rossz döntéseket választottunk. Nem értettem azoknak a játékosoknak a teljesítményét , akik beálltak , mert egész héten parádésan edzettek. Ezek is mi vagyunk. Megyünk tovább. Biztos vagyok benne, hogy lesz meg nagyon sok ilyen mérkőzés amikor a játék nem fog úgy menni ahogy kellene, viszont hozzáállásban, motivációban és az akarati tényezőkben többet ilyen nem fordulhat elő.

 

Vélemény, hozzászólás?