Nem termett sok babér nekünk Karcagon

NBII, U14

Karcag – Eger  8-2 (3-1)

Eger: Kozma B – Fejes Á- Hammer B- Bukucs G- Dúró Zs.(Ferencz T.), Jordán T.- Rácz D., Koós M.- Ruszoly P.- Kovács Á. (Terjék D.), Bozó K.
Gól: Bozó Kornél (2)
Székely Károly: Kapusunk nem jött el a meccsre, nélküle utazott el csapatunk. Köszönet Kozma Bencének, hogy bevállalta úgy hogy még soha nem állt a kapuban! Két meghatározó játékosunkat (Szabó K sérülés, Laki B osztálykirándulás) egyébként is nélkülözni kellet.
A csapat nagyon fegyelmezetten helyenként szép labda kihozatalokat alkalmazva játszott, ügyes összjátékot próbáltunk játszani amibe azért volt sok pontatlanság, így a lényegesen erősebb felépítésű ellenfél megérdemelten nyert,jól kihasználva testi erejét, gyorsaságát, magassági fölényét.Szoknunk kell a füvet és a jó füvet!
Nem szoktam ilyen vereség után mondani de nincs most hiány érzetem! Ilyenkor szokták mondani nem fontos az eredmény a gyerekeknél a játék és az egyéni fejlődés a fontos. Tanulhatnának Egerben hogy kell kinézni egy füves pályának. Karcagon Ragyogó volt. Korrekt játékvezetés volt.
NBII, U15

Karcag – Eger SE  3-0 (2-0)

Eger: Császár – Simon P. Lates A,  NagyR. Molnár – Pataki, Gulyás, ( Zay ) Simon L. Varga, Bacsó –Bóta ( Fajcsák )

Lengyel Lajos: Sajnos megismételtük a szerdai vereség kottáját, jó kezdtünk, gólt kaptunk, és összeestünk!

Vélemény, hozzászólás?