Bánka VS. Busai – Eger VS. Maklár

Forrás: Egrifoci Média

Hétvégén egy újabb kemény feladat vár csapatunkra a megyei I. osztályban. A hétvégi rangadót el kell felejtenünk és neki kell menni a Maklárnak, hiszen csak a három pont az elfogadható Bánka Balázsék ellen. Nézzük, hogy várják a találkozót a főszereplők.

Busai Barna: Én már nagyon várom a meccset hiszen az ellenfél kapujába egy örök ifjú áll aki nem mellesleg az egyik legjobb barátom…meg persze az sem elhanyagolható hogy szeretnénk az év hátralévő meccsein 100%-osan teljesíteni! Tehát mindenképp egy remek összecsapásra számítok!! Hajrá Eger!!

Bánka Balázs: A hétvégi egri fellépésünkkel kapcsolatban nem árulok el nagy titkot, hogy toronymagas esélyese a hazai csapat. Becsülettel felkészülünk, próbáljuk végrehajtani a megbeszélt taktikát. Ami nem lehet más, mint a stabil, lelkes védekezés, és az esetleges gyors, bátor megindulások, támadások. Lassítani a játékot, minél jobban kitolni, hogy ne kapjunk gólt, hátha a hazaiak elbizonytalankodnak. De a két csapat játékoskeretét, edzettségi állapotát, lehetőségeit nem lehet összehasonlítani. Sokan, 8-9-en is játszottunk korábban Egerben, emiatt azért van némi plusz motiváció, bár egy ilyen mérkőzésre, nem hiszem, hogy bárkit is külön motiválni kellene! A lényeg, hogy a meccs végén emelt fővel jöhessünk le a pályáról, és ha úgy alakul gratulálunk az Egernek, ez nekünk egy bónusz ajándék meccs, ahogy a Puskás volt a hazaiaknak!

Vélemény, hozzászólás?