Kölyökliga: Újabb forduló, újabb esély az előre lépésre

Újabb kölyökliga forduló vár nagyobb korosztályainkra. Listavezetőként várjuk a találkozókat, de fontos kiemelni, hogy nem ez a legfontosabb számunkra, igaz a gyerekek nagyon szeretik figyelemmel követni a tabellát.  Ahogy az edzők is. De mint említettem nem ez a legfontosabb, hanem hogy ezeken a találkozókon fejlődjünk mint csapat mind egyéni szinten. Ami pedig kézzel fogható. Nem csak az eredmények, hanem a játékosok fejlődése is.  Ezek a fiatalemberek egész héten azért dolgoznak, hogy később egy jó válogatott alapemberei legyenek. De ehhez kellenek ezek a találkozók is.

U10/U11 Kölyökliga, Budapest Vasárnap 5.forduló

Mérkőzések:

Eger SE U10 – Vasas Kubala Akadémia

Eger SE U10 – KLC Kecskemét

Eger SE U11 – Vasas Kubala Akadémia

Eger SE U11 – KLC Kecskemét

Szakál Csaba: A Vasas Kubala Akadémia nem ismeretlen számunkra. Jó párszor találkoztunk már az elmúlt évek során. U11-es korosztályuk a tabella elején helyezkedik el és a korábbi egymás elleni mérkőzéseink alapján biztos, hogy színvonalas találkozó lesz, remek egyéni megoldásokkal és nagyszerű gólokkal. U10-es korosztályban úgyszintén a tabella elején helyezkedik el a Vasas és figyelemreméltó, hogy a nagyon jó erőkből álló Baja csapatát egyedül ők tudták legyőzni eddig. A KLC Kecskemét mindkét korosztálya a tabella végén tanyázik. Hozzáteszem, hogy nekünk általában ezek a legnehezebb és legnyögvenyelősebb meccseink. Jelenlegi helyezésükből nem lehet kiindulni, fordulóról-fordulóra javulnak és ez látszik az eredményeiken is. Nem lesz egyszerű dolgunk. A srácoktól nagyon bátor, felszabadult játékot várok. Úgy utazunk Budapestre, hogy mi vagyunk az egyedüli csapat aki mindkét korosztályban nyolc mérkőzésből nyolc győzelmet aratott és veretlenül vezeti a bajnokságot. Ezt szeretném látni a csapataimon a pályán és akkor nem lehet semmi probléma. A fiúk biztos átérzik, hogy két-két győzelem esetén torony magasan leszünk őszi bajnokok. Nagyon büszke vagyok a srácok eddigi teljesítményére.

U12 Kölyökliga, Budapest Szombat 5.forduló

Mérkőzések:

Eger SE – MTK

Eger SE – Dunakanyar Régió UFC

Szakál Csaba: Újabb két rangadó következik. Szintén két olyan csapattal fogunk összecsapni akik az Ország elit csapatai közé vannak sorolva. Ez látszik az elért eredményeiken és a tabellán elfoglalt helyükön is. Múlt hétvégén már lejátszottunk, az általam korábban említett rangadók közül kettőt. Azt az akadályt sikerrel vettük. Jöhet a következő állomás. Itt ugyan az a helyzet mint az U10/U11-es korosztályoknál. Két győzelem esetén nagy lépés előnyre tehetünk szert a második és harmadik helyezett csapatok ellen. Továbbá itt is őszi bajnokként zárhatunk és első helyről várhatjuk a tavaszi szezont. Elsődleges szempont, hogy legjobb tudásunk szerint játszunk a pályán és az már számomra fél siker. Ha minden játékosom önbizalommal tele fog a pályára lépni és koncentráltak, motiváltak leszünk akkor biztos vagyok benne, hogy 6 ponttal fogunk hazautazni . Sokan vannak akik nemrég kerültek hozzám és kevés ideje dolgozunk együtt, de ha ez a csapat összefog érni, szenzációs eredményekre lesz képes, ami Eger labdarúgásának a hírnevét fogja emelni. Rengeteget kell mé dolgoznunk, tanulnunk, de nagyon jó úton haladunk!

Vélemény, hozzászólás?