Egy arannyal koronáztuk meg az Agriapipe szereplésünket

X.Agriapipe Nemzetközi Utánpótlás Torna

>>U11 KOROSZTÁLY:

•Csoportmérkőzések:

“C” csoport:

Eger SE 4-1 KBSC FC

Eger SE 3-1 Baráti Bőrlabda

Eger SE 1-0 BEM DSE Kiskőrös

•Negyeddöntő:

Eger SE 2-1 Csepel Halászi Focisuli

•Elődöntő:

Eger SE 1-0 Dunaharaszti MTK

•Döntő:

Eger SE 2-0 KBSC FC

•Torna legjobb játékosa: Németh Gábor

•Keret:

Egyed Dániel, Németh Gábor, Grassi Elia, Ferenczi Soma, Mester Csanád, Hamar Botond, Kelemen Balázs, Szomszéd Dávid, Hamar Botond, Barta Csongor, Hegyi Zalán, Jászberényi Péter, Kis Atilla(U10)

Szakál Csaba:Újra elértünk egy olyan dolgot, amit eddig még nem sikerült egyszer sem ebben a korosztályban. Hazai környezetben tudtuk megnyerni a tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Agriapipe Nemzetközi teremtornát. Az előző években is rendszeresen döntőbe tudtunk kerülni, de valamin sajnos mindig elcsúsztunk. Ez most végre megtört!  Mindezt úgy sikerült elérnünk, hogy abszolút nem játszottunk jól. Teljesen formán kívül voltunk a két nap folyamán. Az elődöntőben és a döntőben lehetett észrevenni a fiúkon, hogy némileg kezdünk magunkhoz térni. Ez főként a védekezésünkön volt megfigyelhető, hiszen ellenfeleink kb. kétszer tudtak eljutni a két mérkőzés folyamán a kapunkig. Tulajdonképp egyik mérkőzésen sem forgott veszélyben a győzelmünk.

Amit nagy dolognak tartok és a csapat erejét mutatja, hogy gyenge produkciónk ellenére is megszereztük az aranyat.

Gratulálok a csapatomnak!

>>U13(U12) KOROSZTÁLY:

Csoportmérkőzések:

Eger SE 8-0 Bélapátfalva BSK

Eger SE 0-1 Csepel Halászi Focisuli

Eger SE 0-2 BEM DSE Kiskőrös

•Ezüst ág:

Eger SE 9-0 Poroszló SE

Eger SE 1-0 Budakalász MSE

Eger SE 3-2 Veresegyház VSK “A”

•Keret:

Molnár-Nagy Marcell(U11), Briz Csongor(U12), Tari Bendegúz(U12), Molnár Gábor(U12), Németh Boldizsár(U12), Magyar Domonkos(U12), Barta Sámuel (U12), Kanalovics Márk (U12)

Szakál CSaba: Egy illetve két évvel fiatalabbként indultunk el az U13-as korcsoportban. Az torna első játéknapján magabiztos győzelemmel kezdtünk. A soron következő két esti mérkőzésünket sajnos elveszítettük, így nem kerültünk a legjobb nyolc csapat közé. Ellenfelünk kihasználta, hogy fizikálisan erősebbek, nagyobb termetűek voltak mint mi. A Csepel elleni mérkőzésen nem játszottunk jól. Mi kezdtünk jobban. Eltaláltuk a kapufát és ezenkívül még két lehetőségünk is volt 0-0-nál. Ami nagyon bosszantó volt számomra, hogy ellenfelünk játéka abból állt, hogy a kapusok a saját kapujuktól lövöldözte a labdát a kapunkra. Kézből, földről egyaránt. Egyetlen egyszer sem próbálták meg passzokkal felépíteni a támadásukat. A labda többet volt a plafonon mint a parkettán. Ahogy egy kicsit esetleg hosszabban toltuk meg a labdát vagy rövidebbet passzoltunk, abban a pillanatban kivágták a csarnokból. Harmadik mérkőzésre feljavultunk és próbáltuk építeni a játékunkat. Voltak lehetőségeink megint, de egyszerűen nem tudtunk betalálni. A Kiskőrös ugyanazt az elvet vallotta sajnos mint a Csepel, amerre álltak arra rúgták a labdát. Egyéni hibáinkat kihasználva tudták megnyerni a találkozót. Vasárnap az ezüst ágon léptek pályára a fiúk.

Sajnos nem tudtam velük lenni, mert az U11-es korosztályunk másik helyszínen szerepelt.

Három győzelemmel, veretlenül tudtunk végezni. A visszajelzések alapján nagyszerűen teljesítettek. Küzdöttek, akartak és harcoltak egymásért. Poroszló csapatát 9-0-ra verték meg. Az elődöntőben a fizikálisan nagyon erős Budakalász csapatát fektették két vállra. A döntőben pedig a szintén termetes játékosokból álló Veresegyház “A” gárdáját győzték le.

Biztos, hogy innentől több olyan tornára is fogunk nevezni, ahol egy évvel idősebbek ellen tudunk versenyezni. Szakmailag megfelelőnek tartom és a gyerekek fejlődését is szolgálni fogja, ha felsőbb korcsoportban, hasonló tornákon, mérkőzéseken tehetik próbára tudásukat.

Gratulálok a fiúknak! Ahhoz kifejezetten, hogy egy évvel idősebbek ellen is helytálltak.

Vélemény, hozzászólás?