Már új igazolásunk is van! Január elején kezdünk!

Tiszavicz Luca

Tiszlavicz Luca

Nem volt könnyű az őszi szezon, hiszen az utóbbi évek egyik legerősebb megyei bajnoksága indult el. Szerencsére csapatunk remekül szerepelt és mindösszesen egy alkalommal kapott ki az is NBI-es ellenféltől. Vígh Ferenc vezetőedzőnk értékelte a magunk mögött hagyott időszakot és természetesen már a jövőre is kitért.

Nem volt könnyű elkezdeni, hiszen szinte egy teljesen új keretet alakítottunk ki.

Vígh Ferenc: Úgy indultunk neki a bajnokságnak,hogy a feljutást tűztük ki célul. Ennek tudatában több játékos szám szerint tizenkettő érkezett hozzánk. Ez annak tudható be,hogy sok játékos eligazolt a tavalyi keretből.
A felkészülésünk jóra sikeredett,minden feltételt biztosítottak a számunkra. A keret egy része még öregbítette is egyesületünk hírnevét azzal,hogy először kiharcolta a Strandlabdarúgó NB 1-be kerülést,majd meg is őrizte tagságát a következő szezonra. Mindezt a kemény edzések mellett tették ami megsüvegelendő.

A számok pedig önmagukért beszélnek!

Vígh Ferenc:Húsz tétmérkőzésen mindössze egyszer kaptunk ki,ott is a Puskás Akadémia ellen. A két döntetlenünk mellett tizenhét győzelem szereztünk,az ősz folyamán mi lőttük a legtöbb és kaptuk a legkevesebb gólt. Tehát megérdemelten vezetjük igaz csak jobb gólkülönbségünknek köszönhetően a bajnokságot. A fiúk a maguk módján ami ennek az osztálynak megfelel mindent megtettek a siker érdekében. Nemcsak a pályán hanem azon kívül is egy jó közösséget alkottak. Nagy Gergő és Sebe Márk személyében sajnos két játékost ugyan elveszítettünk az augusztusi átigazolás végére,de a fiataljainknak köszönhetően nem csökkent a keret létszáma.

Érdemes külön külön is értékelni a játékosokat?

Vígh Ferenc:Az ősz folyamán kiemelkedő teljesítményt Fekete és Debreczeni nyújtott,de meg kell említenem Busait,Farkast,Lakatost és Mikolkát is akik szintén jól teljesítettek. Bollók,Balogh,Antal,Gresó és Titkónak hullámzó volt a teljesítményük. Viszont Benke,Szucsik és Vajda a vártnál gyengébb teljesítménnyel rukkolt elő a mérkőzéseken. Dóczi,mikor szükség volt rá mindig oda tette magát,mint ahogyan Dobos,Bukta,Komlósi és Palágyi is.

Lesz-e változás a keretben?

Vígh Ferenc:Eddig nem jelezte senki távozási szándékát. Szeretnénk két-három emberrel frissíteni a keretünket a tavaszi szezonra. Elsősorban fiatal a agilis játékosok jöhetnek szóba,akik győzni akarásukkal és tudásunkkal segíthetnek a céljaink elérésében. Révész András az U17-es csapatunkból biztosan csatlakozik végleg a felnőtt kerethez,mert ezt a tudásával a fél év során az edzéseken kivívta magának.  Valamint az is eldőlt,hogy a tanulmányait az egri egyetemen végző 19 éves Jakab Richárd aki az NB 2-es Cegléd VSE csapatából érkezett,nálunk folytatja pályafutását.

Mikor kezdünk bele a munkába?

Vígh Ferenc:Felkészülésünket január 8.-án kezdjük meg. Napi rendszerességgel edzünk majd a vasárnapok kivételével. Tervben van véve egy hat napos edzőtábor Egerben,valamint kilenc-tíz edzőmérkőzés is.

Vélemény, hozzászólás?