Nehezen nyertünk a jól küzdő és sportszerű Bélapátfalva ellen!

Fotó: Agócs László

EGER SE–BÉLAPÁTFALVA 2–1 (0–1)
Eger, Szentmarjay stadion. 80 néző. V.: Klenovics Patrik (Palásti, Nagy Péter).

EGER: Bukta – Mikolka, Galambosi, Farkas K., Antal Zs., Molnár A. (Busai, 46.), Balogh M. (Gresó, 46.), Révész (Vajda, 46.), Benke, Szucsik (Vígh, 46.), Lakatos B. Játékos-edző: Vígh Ferenc.
BÉLAPÁTFALVA: Veres D. – Czakó, Csákvári Á. (Király, 88.), Suha E., Malik, Harkály, Lakatos D., Boros, Veres G., Malacsik K., Bocsi (Mező, 77.). Edző: Budai Tamás.
GÓL: Vígh (68.), Vajda (90.), ill. Malacsik K. (4.).
JÓK: Antal Zs., Vajda, ill. Veres D. (a mezőny legjobbja) és az egész vendégcsapat.
VÍGH FERENC: – Csapatomnak ma kétszer is sikerült meglepnie, a mérkőzésen a gyenge játékkal, az öltözőben pedig a feleségem közreműködésével a közelgő születésnapom köszöntésével. Veretlenül nyerünk bajnokságot, ami óriási fegyvertény bármelyik osztályban és Fekete Viktor személyében mi adtuk a bajnokság gólkirályát. Ezért dolgoztunk nagyon keményen tavaly július óta. A srácoknak most kell megmutatni, hogy van vér nekik azon a bizonyos helyen, mert ilyen langyos hetek után nem lesz egyszerű felpörögni! Én azonban nagyon hiszek bennük! Gratulálunk második csapatunk bajnoki címéhez!
BUDAI TAMÁS: – Gratulálok a csapatomnak, mert nem hogy megnehezítettük a bajnok dolgát, hanem óriási erőfeszítésre késztettük a hazaiakat, hogy meg tudják nyerni a találkozót. A végére elfáradtunk és bedaráltak bennünket a házigazdák. Gratulálok az Egernek a bajnokság megnyeréséhez és sok sikert kívánok az osztályozóhoz! Ez a város és a klub megérdemelné az NB III-at.

Forrás:- HEOL

Vélemény, hozzászólás?