Második csapatunk is aranyérmes!

Fotó: Lénárt Márton

EGER SE II–DETK 4–2 (1–0)
Eger, Felsőváros Sporttelep, 30 néző. V.: Németh Szabolcs (Németh M., Juhász S.).
EGER: Molnár R. (Korsós I., 46.) – Lehóczky Zs., Nagylaki D., Kocsa D. (Barta K., 46.), Lázár L. (Szabó B., 46.), Dóczi I., Jakab L. R. (Horváth P., 46.), Petrik L., Nyilas L., Farkas Zs. (Huszár L., 46.), Pápai Z. Játékos-edző: Szabó Béla.
DETK: Morvai T. – Kernács Á., Farkas O., Boros J., Molnár A., Berki J., Ivony Ö., Farkas R., Farkas L., Molnár J., Pásztor M. Játékos-edző: Farkas Rudolf.
GÓL: Pápai (37., 62., 85.), Barta K. (79.), ill. Pásztor M. (83., 86.).

Forrás:- Heol

Szabó Béla:-

Azzal a céllal kezdtük a bajnokságot,hogy aranyéremmel zárjuk a szezont. Nem kiáltottuk ki magunkat esélyessé,de nagyon akartuk ezt a sikert,amit vitathatatlanul mi érdemeltünk ki legjobban. Minden játékosunk dícséretet érdemel,mindenki sokat áldozott ezért a sikerért,nagyon büszke vagyok rájuk. Mindenképpen szeretném megköszönni az első csapatunk edzőjének a felénk mutatott érdeklődését és segítségét,ami sokat jelentett nekünk. Az egyesület vezetőjének is köszönettel tartozunk,hogy lehetőséget biztosított a számunkra megnyerni ezt az aranyérmet! Csapatunk ezzel lezárta a szezont,de vár még ránk egy komoly megméretés Olaszországban,ahova június 13-án utazunk és a 4 napos pihenés mellett egy mérkőzést is játszunk Uria Grassi szülővárosában immár harmadik alkalommal.

Béla Szabó látta (20:26)

 

Vélemény, hozzászólás?