U15 Eger-Balassagyarmat

NBII. u15 bajnoki Balassagyarmat

Balsssagyarmat-Eger SE u15(04-05)  2:1 gól: Bozó Kornél
Nagy D(Balázs M ’41)
Fejes Á(Kozma B ’54)-Hammer B -Bukucs G – Lányi B(Koós M ’41)
Terjék D (Török J ’60) – Laki B – Krinszki B – Rácz D
Bozó K
Major B
Csodás létesítmény öltözők, jó minőségű pálya.
4-5 Góllal kellett volna vezetnünk de a kidolgozott helyzeteket sem tudtuk berúgni 5-6m-ről sem.Sok akciót vezettünk  a védők mögé jutva de az is igaz  a beadások jelentős része pontatlan volt, sok lecsúszott kapu mögé került a labda.De ziccereink voltak az ellenfélnek nem! Viszont mi a szélső védő pozícióból az ellenfélnek passzolunk a 16-os közepén álló középcsatárnak. Ez megpecsételte az önbizalmunkat kissé hitehagyott lett a csapat (részben érthető). De nálam, nekünk ekkor is uralni kell meccset uralkodni kell indulatainkon, meg kell próbálni talpra állni. Ez akkor sikerült amikor 4-4-1-1 felállásból átálltunk 3-5-2-re .
Sikerült is gólt lőni de már nem volt időnk megfordítani a meccset.
Igazán kiemelkedő játékot Bukucs Gergő nyújtott gyors határozott szereléseivel, a sok jó kirúgásaival, sok jó előre passzával a védelem vonalából.
Sajnálom a mérkőzést mert most azért könnyen szerezhettünk volna 3 pontot, ami jót tett volna a csapat önbizalmának.
Szerdán 17ó00-kor az É-i-n az Újpesti TE bajnokságra törő csapatával játszunk ahol sokkal határozottabban kell védekeznünk, gyorsabban kell rendeződni hátra és be kell rúgni helyzeteinket ha adódik. Bátrabban, keményebben,pontosabban,gyorsabban  kell játszanunk!
Üdv Karesz

Vélemény, hozzászólás?