U14 Eger-Ujpest

Eger SE 5-2 UTE
Összeállítás:
S.Nagy, Bakondi-Révész-Jordán-Nagy, Kalocsány-Grassi (U12)-Kósa-Halász, Tari (U13)-Berecz
Tartalékok:
Egyed (U12), Molnár (U13), Briz (U13), Varga
•Gólszerző: Kalocsány (2), Berecz, Molnár, Tari
Értékelés:
Több meghatározó játékost is nélkülözve léptünk pályára az UTE elleni hétközi pótfordulóban. Emellett voltak a keretben olyanok is, akik kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódva vállalták a játékot. Nem voltunk könnyű helyzetben! Már a mérkőzés elején is megvoltak a lehetőségeink, de egy védekezési hibánkat kihasználva ellenfelünk tudta megszerezni a vezetést. A bekapott gól után sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de a befejezéseknél nem voltunk kellően koncentráltak. A sok elpuskázott ziccernek köszönhetően türelmetlenebbé váltak a fiúk.
A félidő vége előtt 1 perccel tudtuk megszerezni az egyenlítő találatot és ez lélektani szempontból nagyon jókor jött! A félidei pihenő alatt elmondtam a srácoknak, hogy mostmár nyugodjanak meg és csak a saját játékukra összpontosítsanak. Felejtsék el az első játékrészt! Tudtam, hogy legalább annyi helyzetünk lesz a második félidőben is, mint az elsőben volt, ezért csak annyit kértem tőlük, hogy maximális koncentráljanak, ha oda kerülnek.
Két szögletet követően is remekül érkeztünk a kapu előterébe és megelőzve az ellenfél védőit mindkettőt gólra váltottuk! Két gólos vezetésünk tudatában megnyugodhattunk. Végképp eldőlni látszott a mérkőzés, amikor a 67.percben a negyedik, majd rá egy percre az ötödik gólunkat is megszereztük. A végén egy figyelmetlenséget követően szépíteni tudtak még a vendégek, beállítva ezzel az 5:2-es végeredményt.
Gratulálok a játékosaimnak az eredményhez! Nagyon sok feladat áll még előttünk! Dolgozunk tovább, hogy még jobbak legyünk és elérjük a célunkat!
Gratulálok az UTE csapatának! Nagyon kulturáltan futballoztak! További sok sikert kívánok nekik!

Vélemény, hozzászólás?