U15 Eger-Ujpest

NBII. u15 bajnoki Eger É-i műfű

EgerSE u15(04)-Újpesti TE  1:4 (1:1)   gól: Bozó Kornél
Balázs M (Nagy D ’41)
Fejes Á (Mészáros H ’75) – Hammer B – Bukucs G – Laki B (Lányi B ’75)
Koós M – Krinszki B
Terjék D (Kovács Á ’52) – Bozó K – Rácz D
Kozma B (Major B ’41)
Nagy nevű ellenfeleinket már az első percekben meg ajándékoztunk szokásos gól passzainkkal és az ellenfél élt a lehetőséggel.0:1.
A mérk. 14.-ik percében villámlás és jégeső miatt félbeszakadt a meccs , majdnem egy órai várakozás után folytattuk a mérkőzést.
Mi jöttünk ki jobban az újra kezdésen mert az első félidő vége felé végre egy csodás összjáték után Bozó K szép gólt rúgott 16-18 méterről.Ekkor már nem voltunk hosszúak
Ezeken után a védők nagyon jól felzárkóztak, a 16-oshoz préseltük letámadásainkkal, a párharcok megnyerésével az UTE-t, és úgy nézett ki megfordíthatjuk az eredmény, voltak megint kapussal szembeni 1:1 de nem tudtunk gólt szerezni; és a mérkőzés vége felé ismételt rossz passz hátul, az ellenfél támadójához ,akik köszönték az újabb ajándékot és éltek vele, ezért megérdemelten nyertek.
De azért végre voltak nagyon jó mérkőzés periódusaink, amikor a játékban , akaratban, taktikailag, is mi irányítottuk a meccset. Be kell lőni helyzeteinket, és hátul alapvetően fegyelmezettebben, taktikusabban kell játszanunk.
Kiemelkedett a két belsőközéppályásunk(KoósM, KrinszkiB) párharcai, összjátékban való jó belépések és indítások előre.
Elől volt a mezőny legjobbja Bozó K aki 2-3 ellenfele ellen is nyert párharcot,nagyon nehezen tudták tartani és lőtt egy szép gólt, ua . még a védekezésben is részt vett. Sokáig taktikus harcos játékunk miatt megérdemelt volna egy pontot. Jó meccs volt, kívül állóknak is.
Edző: Székely Károly

Vélemény, hozzászólás?